Какво може да правите в Доходче.бг?

5
487
Добави коментар
7lifedesign
7lifedesign

Доходче.бг е уникален с това, че за пръв път в България потребителите имат възможност да печелят онлайн, предлагайки не продукти, а услуги, извършвани от тях самите.

Потребителите в сайта са два типа:

Продавачи – тези, които предлагат и извършват услуги Купувачи – тези, които закупуват услуги

На практика всеки потребител в сайта може да бъде едновременно продавач и купувач на услуги. Всяка услуга в сайта се нарича “доходче”. Те са разпределени в различни категории, като всички те са подбрани така, че да могат да бъдат доставяни онлайн. Тоест, вие работите от удобството на вашия дом.

Доходче.бг прави възможно изкарването на допълнителни доходи от интернет напълно реално и постижимо. Всичко от което се нуждаете е компютър, интернет връзка и умения в конкретна сфера.

Ако можете да правите различни графики и дизайни, да изграждате сайтове, да пишете статии, да правите преводи на различни езици, да пишете курсови и домашни работи, да давате онлайн уроци… – тогава Доходче.бг е именно за вас.

Регистрацията в сайта е напълно безплатна. Още с вашата регистрация вие можете да публикувате първото си доходче и да започнете да рекламирате вашата услуга.

Ако не искате да продавате услуга, тогава можете да закупите такава. Може би сте зает човек и нямате време за различни рутинни задачи? Или пък имате фирма и се нуждаете някой да направи дизайн на вашите флаери или плакати? А може би имате нужда от уеб сайт? Спестете време и пари, и започнете да аутсорсвате тези задачи. Тук ще намерите различни и добри в своята област фрийланс специалисти, които ще ви помогнат във вашите начинания.

Минималната цена в сайта за всяка услуга е  €5, а максималната €200.

Имате обаче възможност да добавяте допълнителни услуги към вашата основна услуга, при които нямате минимална цена. За повече информация вижте Публикуване на доходче. Също така можете да получавате индивидуални поръчки от купувачите, където също няма минимална и максимална граница.

Dohod4e.bg е създаден за свободомислещи хора, хора с идеи и стремежи. Хора, които имат нужда от допълнителни доходи и финансова независимост. Хора с предприемчив дух и воля за успех. В сайта ще намерите именно такъв тип потребители. Въпросът е, вие такива ли сте?