Футболни Прогнози Права Колонка за днес 05.06.17

3
298
Добави коментар

Футболни Прогнози Права Колонка за днес:

 

Македония – Турция Начало : 20:45ч 05 юни 2017 ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ОТ ТУК:

 

Кратък Анализ : Македония посреща Турция в приятелска среща, която трябва да подготви двата тима за предстоящите световни квалификации. Съперниците играят на една и съща дата – македонците приемат Испания, а турците гостуват на Косово. Турците са фаворита в този двубой, но Македония показа в последно време, че може да играе добре. Тимът спечели на два пъти  по 3:0 в края на месец март срещу отборите на Лихтенщайн и Беларус. Турският тим също постигна две победи в този период – 2:0 на Финладния и 3:1 над Молдова. Двата отбора са се срещали три пъти, като баланса е равен – по една победа, равен и загуба.

 В сайта на ЕФБЕТ може да заложите на този двубой и да грабнете СВОЯ БОНУС!!! ВИЖ ТУК

Унгария – Русия Начало : 21:30ч 05 юни 2017 ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ОТ ТУК:

 

Кратък анализ: Унгария приема домакина на световното първенството през 2018 Русия в контролна среща. Двата съперника са се изправяли два пъти помежду си в последните години – равенство 1:1 и победа за руснаците с 2:1. И сега прогнозата ни е, че двата отбора ще успеят да си отбележат поне по едно попадение. Унгария ще има лека визита на аутсайдера в своята квалификациона група – Андора на 09 юни, така че няма да пести сили в този двубой. За Русия това е поредния мач, който е част от тяхната подготовка за първенството на което те са домакини и също ще изпробват различни вариации на състава си.

 В сайта на ЕФБЕТ може да намерим невероятно високи коефициенти за залог не само на този двубой. ВИЖ ТУК!!!!!!

ГРАБНИ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА БОНУС ОФЕРТА, ВИЖ ТУК

Белгия – Чехия Начало : 21:45ч 05 юни 2017 ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ОТ ТУК:

 

Кратък анализ: Белгия ще търси победата срещу тима на Чехия в тази приятелска среща. Белгийците са лидери в своята квалификационна група, а на 9 юни гостуват на Естония и тази проверка е част от подготовката им за мача с естонците. Чехите пък са в доста трудна група и гостуват на 10 юни на отбора на Норвегия. В досегашният баланс между съперниците резултатите а напълно равни – по две победи и един равен мач. Белгия загуби за последно през септември 2016, като от тогава насам постигнаха осем срещи без загуба. Чехия също играят силно в последно време – пет поредни мача без загуба.

 В сайта на ЕФБЕТ може да намерим невероятно високи коефициенти за залог не само на този двубой. ВИЖ ТУК!!!!!!

ГРАБНИ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА БОНУС ОФЕРТА, ВИЖ ТУК