Условия за ползване

1
213
Добави коментар
mall112.com
mall112.com

❗Обяви с нецензурно или обидно съдържание, както и такива, които са в противоречие на българското законодателство, ще бъдат изтривани без предупреждение!

❗❗Важно: Спазване на забраната за продажба на акцизни стоки онлайн

С цел спазване на законовите разпоредби за акцизите и данъчните складове, в https://osem.bg/ са забранени за продажба следните стоки:

Алкохол и алкохолни напитки Тютюневите и свързаните с тях изделия Енергийните продукти и електрическата енергия

Като администратор, https://osem.bg/ си запазва правото да премахва без предупреждение всички обяви за продажба на изброените по-горе изделия, а заплатените суми за промотиране на такива обяви не подлежат на възстановяване.

Бихме искали да Ви уведомим, че потребителите, които публикуват обяви в нарушение на забраната, носят административно наказателна отговорност.

✔️Задължително пътвъждане на e-mail адрес! ✔️За да добявите обява, използвайте бутона „Добави обява“ и следвайте инструкцийте

❗❗Моля, не добавяйте една и съща обява по няколко пъти – достъпът Ви до уеб сайта ще бъде прекратен без предупреждение!

✔️Условия за ползване

Моля преди да използвате сайта за обяви да се запознайте с общите условия.

Използването на сайта е възможно само и единствено при спазване условията на настоящото споразумение с потребителя. 

Ползването на която и да е функция на сайта, означава, че вие сте приели настоящото Споразумение с потребителя.

I. Термини и определения

✔️Администратор – представител от https://osem.bg/ поддържащ сайта и отговарящ за спазване на правилата в сайта.

https://osem.bg/ – e сайт за свободно публикуване на обяви при спазване на общите условия.

✔️Обява – е съобщение с текст и снимки за предлагане на стока или услуга (продажба) или (търсене).

✔️Потребител – физическо или юридическо лице, което отговаря  на условията за ползване на сайта.

✔️Акаунт – сбор от данни на Потребителя, включващи електронна поща, аватар, парола и други данни, които са въведени при регистрацията и допълвани данни или редактирани по желания на потребителя.

✔️Регистрация – процедурата по създаване на нов Акаунт.

✔️Платени услуги – възможност на заплащане чрез www.paypal.com или банков превод на определени услуги с цел повишаване видимостта на обявата и евентуалното по – често посещение от посетители в сайта.

✔️Потребителски профил – място в което потребителя може само и единствено да посети чрез своите данни за вход (имейл и парола). Профила дава възможност  на потребителя да управлява, рекламира,  редактира своите обяви. 

II. Условия за публикуване на обяви

⚠️Заглавията и описанието на обявата задължително трябва да бъдат на български език (кирилица) за обяви от България. Може да се допусне описание на друг език единствено, ако преди това е налично описание на български език.

Забранено е дублирането и/или повтарянето на едни и същи обяви независимо какъв период е минал от първоначалното им публикуване. Допуска се дублиране на обяви след изтичане и/или изтриване на предходната (повтаряща се обява). Забранява се публикуването на едни и същи обяви в различни градове или категории. ❗❗Важно: Забранено е публикуването на уеб адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на обявите с рекламна цел. Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за обяви. Забранено е приканването към регистрация в други сайтове. Забранена е директната, нерегламентирана реклама . ❗❗Важно: Забранено е копирането на снимки и текстове от обяви на други потребители, както и на снимки с лога на други сайтове. При публикуването на обяви за стоки втора употреба е забранено ползването само на снимки свалени от Интернет. Задължително е качването на поне една собствена снимка на предлагания артикул.. Забранява се публикуването на информация, която не касае конкретната стока или услуга посочена в обявата. Забранява се публикуването на обяви за заеми, кредити. Обявите задължително трябва да бъдат публикувани в подходяща категория. Заглавието на обявата трябва да предоставя максимално конкретна информация за предлаганата стока или услуга.  Описанието на обявата не трябва да повтаря заглавието на обявата и най-изчерпателно да описва предлаганата стока или услуга. Изрично се забранява публикуването на импулсни телефонни номера както и рекламирането на сайтове. Забранено е използването на обидни изрази, нецензурни думи. Забранено е публикуването на еротични снимки. Забранено е публикуването на обяви за продажба на секс артикули, медикаменти. Забранено е публикуването на обяви за хомеопатични и лекарствени средства. Забранено е публикуването на подвеждащи снимки или невярно съдържание на предлаганата стока или услуга. Забранено е публикуването на контактна информация в заглавието или описанието на обявата, като телефон, скайп и т.н. Забранено е публикуването на обяви за спонсорство. Забранено е публикуването на обяви с некоректна информация за цена. Забранено е публикуването на снимки с прекалено ниско качество. Забранено е публикуването на обяви в който има безсмислени символи и знаци целящи открояването на обявата. Забранява се публикуването на обяви, които нарушават авторски права и запазени търговски марки. Забранява се публикуването на обяви с множество правописни грешки. Забранява се публикуването на обяви с контрабанден произход. Забранява се публикуването на обяви със снимки които съдържат лого, реклама на други сайтове за обяви. Забранява се публикуването на обяви за ясновидство, магии и гадателство. Забранено е публикуването на обяви за работа през интернет, както и всички видове афилиeйт маркетинг програми. Забранено е публикуването на обяви за продажба на SIM карти за мобилни телефони.

⚠️Администратора на сайта премахва всички обяви, съдържащи нарушения изброени в раздел II на настоящото споразумение, като стойността на премахнатите платени обяви не се възстановява.

III. Условия за използване на сайта https://osem.bg/

Сайта може да се използва от физически лица над 18 годишна възраст и/или от юридически лица и от други правни организации в съответствие с българското законодателство

За достигане до всички функциите на сайта е необходимо да се направи регистрация.

Използването на сайта изисква достъп до интернет и подходяща програма позволяваща разглеждането/посещението на различните страници.

Администратора на сайта си запазва правото да препубликува, споделя публикуваните обяви на потребителите в социални мрежи/сайтове с цел популизирането и бързата продажба на стоките и услугите рекламирани в сайта www.osem.bg.

IV. Платени услуги в сайта https://osem.bg/

1. Платените услуги в сайта позволяват рекламирането на обяви чрез поставянето им в рекламен блок, повишаване на тяхното класиране в по предна позиция, поставяне на иконка приличаща вниманието или отличаване с различен фон от останалите обяви.

2. Цени на платените услуги в сайта:

2.1 Платени услуги за обяви:

Промо обяви

Чрез промо обяви привличате нови купувачи които да открият вашата услуга и продукт, като възможността да се продава се увеличава многократно! Можеш да отличиш обявата си сред останалите по 4 начина: PRO обява, TOP обява, VIP обява или Специална обява. – OSEM промо пакети –

Безплатна обява – 15 дни 0.00 лв Безплатна обява – 30 дни 0.00 лв Безплатна обява – 60 дни 0.00 лв Безплатна обява – 90 дни 0.00 лв Безплатна обява – 365 дни 0.00 лв PRO – 30 дни 1.00 € TOP – 30 дни 1.50 € VIP – 30 дни 1.25 € Специална обява с линк към вашия сайт❗ Изпратете линка до [email protected] ❗❗ 12.00 €

3. Рекламирането и/или активирането на платените услуги за обявите може да се извърши чрез:

Директно заплащане чрез PayPal или Банков превод,  като активността на платената услуга започва да тече след потвърждаване за успешно плащане.

4. Продължителността на използване на платените услуги не може да бъде прекъсван или удължаван, ако обявата бъде снета или изтрита от самия потребител. 

VI. Оплаквания

В случай, че потребителя има претенции към услугите, които получава има възможност да изпрати писмено електронно оплакване към администратора на сайта. Оплакването трябва да съдържа описание на проблема и имейл на подателя на оплакването.

Всяко оплакване следва да бъде подадено в 15-дневен срок от настъпването на основанието за него. Администраторът има право да откаже да разгледа оплаквания, подадени след изтичането на този срок или неотговарящи на горепосочените изисквания.

В случай, че данните или информацията, описани в оплакването са недостатъчни, Администраторът ще се свърже със съответния потребител преди да разгледа оплакването му с искане за допълване на липсващите данни.

Администраторът разглежда всяко оплакване в рамките на 15 дни след получаването му.

Отговор на оплакване се изпраща само на имейл адреса, който потребителят е посочил в оплакването си.

В случай на каквито и да е спорове, свързани с настоящите общи условия, приложимо ще е българското право, като те ще се разглеждат от компетентния български съд.

V. Изменение на общите условия.

Администраторът може да измени Споразумението с Потребителя и да публикува нова версия на Споразумението за услугите, предоставяни в www.osem.bg. Ако изрично не е указано друго, промяната влиза в сила от деня на публикуването ѝ.

Потребителят се задължава да следи и да се запознава с евентуалните изменения на Споразумението при всяко ползване на сайта www.osem.bg.

Всяко използване на сайта по какъвто и да е начин, само по себе си, ще се разбира като съгласие с направените от Администратора промени.

Отказът за приемане на промените води до прекратяване на договора с Администратора.

✔️Общите условия са актуализирани последно на 07.02.2019 г.

☎️ 0700 20 745