Класика – черен цял бански, какви модели за дами с големи гърди? Women with big boobs black swimwear one size

5
559
Добави коментар

Класика – черен цял бански, какви модели за  дами с големи гърди?

Women with big boobs black swimwear one size

Ако сте жена с големи гърди, намирането на подходящо оразмерен бански костюм е честно казано, по-трудно, отколкото звучи. И за мнозина, които имат размери D + чаша, Victoria’s Secret е убежище за намиране на точнитебански костюми. От независими дизайнери като Samantha Pleet и Freya до масовите търговци като Topshop и Target ние можем да ви покажем най-добрите марки, които да изпробвате това лято.

Определено вече е доста по-лесно да се снабдите с сутиен размер DD++.Но попитайте всяка жена с чашка над ДД как успява да си намери подходящ бански и тя ще ви каже, че определено е доста трудно. Бански костюми за съжаление все още няма , специално за големи гърди.

Може да пробвате в Моловете, няма проблем за дами със малки гърди- разнообразието е голямо – триъгълни чашки, вързанки, много дунапрен, идеално, но не и за дами с големи гърди.

 

И все пак търговците на дребно ще отбележат, че най-често продаваните им размери всъщност са по-големи от ДД. Най-често продаваният размер на Rigby & Peller е 32E, а според Bare Necessities неговите пет най-продавани  сутиени са 75DD, 80DD, 75E, 80E и 80F. Ясно е, че търсенето не е въпросът.

За мнозина бански костюми са просто непроменими, но съществуващите опции са неоспоримо ограничени и често са сериозно недостатъчни. И така, си заслужава да се признае благородната работа (не, наистина) на марките, която създава жизнеспособни възможности за жени, по-големи от DD чашка.

С това казах, тук са етикетите, които трябва да маркирате. Надяваме се, че производството на бански костюми ще вземе под внимание и нашите възможности скоро ще бъдат много по-обширни. Asos, Freya,,Figleaves, Fantasie, Rigby & Peller

Днес решихме да ви покажем само цели черни бански, подходящи за по-едър бюст и се надяваме да ви помогнем.

 

 

 

Like this:

Like Зареждане…

Related