Златна колагенова маска за очи

1
320
Добави коментар

Златна маска за очи 

 

 

Цена: 29 лв

 

 

 

 

Иновационна маска за очи с био-колаген и 24К златo. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Придава уникално подмладяващо действие и блясък на кожата, прави я сияйна и невероятно гладка. Подходяща за всякакъв тип кожа. Изсветлява тъмната кожа под очите и избистря тена. Премахва торбичките под очите. Заличава бръчките. Стяха отпуснатата кожа.

 

 

 

 

Употреба:

 

Почистете лицето. Поставете маската. Отстранете я след 10-20 мин. Няма нужда от изплакване! Използвайте 3-4 пъти седмично.

 

Една маска може да използвате многократно (3-4 пъти). За целта е нужно да извадите маската от пакета, като внимавате да не се излее овлажняващата течност от него. След употреба приберете отново маската в пакета, залепете с тиксо и поставете в изправено положение в хладилника до следващата употреба.

 

 

 

 

Съдържание:

 

 

Вода, глицерин, пропандиол, колаген, Vitis Vinifera масло от семена, хиалуронова киселина, рициново масло, хидрогенирано, етоксилирани, алантоин, етерично масло от роза , злато. 

 

 

 

Произход Китай

 

 

 

 

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА

 

ЗАПЛАЩАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ ПРИ ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

 

Моля, добавете в кошницата желаните продукти. За да финализирате поръчката, натиснете върху кошницата. Следвайте инструкциите за плащане, за да завършите успешно Вашата поръчка.

За бърза поръчка използвайте Лайв Чата на сайта /иконката на който ще намерите в дясно/ , като изпратите линк към продукта който поръчвате и данните си за доставка: Две имена, Офис на Еконт или Адрес за получаване и Телефон и Имейл. 

Задължително проверете имайла си за потвърждение на поръчката ви!

 

Допълнителни форми за поръчка са:

Имейл – [email protected] ;

Вайбер –  0988824039 ;

Скайп – asa.fashion

Необходимите данни, за поръчка през тях са данните ви за доставка и линк към продукта.

 

 

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

 

Доставката е за сметка на клиента! 

 

Срок за изпълнение на доставката –  от 1 до 5 работни дни.

Куриерската такса зависи от теглото на продукта и наложеният платеж и се начислява според тарифите на Еконт!

 

 

Няма допълнителни картинки за този продукт.