Apple iPhone 7 32GB Silver сребрист смартфон артикул MN8Y2GH/A

9
317
Добави коментар
barboleta.atelie
barboleta.atelie

iPhone 7 предлага едно изцяло ново iPhone изживяване.

С нови, усъвършенствани камери. С най-високата производителност и с най-издръжливата батерия в iPhone досега. Със завладяващи стерео говорители. С най-яркия и цветен iPhone дисплей. Устойчив е на намокряне и вода. И е точно толкова мощен, колкото изглежда. Това е iPhone 7.

iPhone 7 достига нови стандарти в иновациите и прецизността. Досега не е имало подобен на смолисточерния iPhone. Неговият корпус е устойчив на намокряне и вода. Home бутонът е изцяло преосмислен. А с новия унибоди корпус iPhone 7 е точно толкова приятен на докосване, колкото и на външен вид.

Два размера. Пет цвята.

За първи път при iPhone 7 и iPhone 7 Plus предлагаме стилно матово черно и наситено, бляскаво смолисточерно. Двата модела се предлагат също в златно, розово златно и нашето добре познато сребърно. Те са 4,7‑инчов и 5,5‑инчов, и са изработени от невероятно устойчив 7000 Series алуминий.

Водоустойчив дизайн.

Благодарение на изцяло преработения си корпус, iPhone 7 е първият водоустойчив iPhone.1 Вече разполагаш с невиждана до момента защита от разливане, намокряне и дори прах.

Напълно нов Home бутон.

Иновативният Home бутон на iPhone 7 е издръжлив, отзивчив и чувствителен на натиск. И заедно с новата Taptic Engine гарантира прецизна реакция при всяко натискане. Можеш дори да го персонализираш. За да е само твой.

Touch ID

С изключително иновативния и бърз сензор за пръстови отпечатъци Touch ID, отключването на твоя iPhone е лесно и сигурно.

Камера

iPhone е най-популярната камера в света. Подобрихме тази обичана камера, като добавихме оптична стабилизация на изображението, бленда ƒ/1.8 и обектив с шест елемента, за още по-добри снимки и видео при слаба светлина. А с усъвършенстваните нови функции като широката цветова гама, твоите снимки и Live Photos ще изглеждат още по-живи.

Оптична стабилизация на изображението

iPhone 7 идва с оптична стабилизация на изображението, която намалява замъгляването на образа при движение или неволно трепване на ръката. Сензор помага на обектива да неутрализира дори най-малкото движение, което осигурява до 3x по-дълга експонация в сравнение с iPhone 6s.

ƒ/1.8 бленда

А по-широката бленда допуска до 50 на сто повече светлина в сензора на камерата в сравнение с iPhone 6s – за страхотни снимки при слаба осветеност. В комбинация с новия обектив от шест елемента, камерата заснема по-ярки и детайлни снимки.

Quad-LED True Tone светкавица

Четирите LED дават с 50 на сто повече яркост от светкавицата на iPhone 6s. Светкавицата се адаптира към цветната температура на околната среда, в резултат на което снимките са по-ясни и по-ярко осветени.

Видео като на кино.

Клиповете, заснети с iPhone 7 при по-слаба светлина, ще изглеждат чувствително по-добре – благодарение на оптичната стабилизация на изображението и новата ƒ/1.8 бленда. А 12MP камерата заснема видео с резолюция до 4K. Така ще можеш да снимаш епични видеа дори при слаба светлина.

Оптична стабилизация на изображението

С по-дълга експонация, оптичната стабилизация на изображението намалява замъгляването на образа при движение. ƒ/1.8 блендата също помага в снимането на още по-добри клипове при слаба светлина.

4K видео

С iPhone 7 можеш да снимаш с 4K резолюция – с над 8 милиона пиксела. А после да монтираш видеото в iMovie и да го споделиш на момента.

Видео на забавен каданс

Удължи незабравимите мигове. iPhone 7 поддържа забавен каданс за 1080p и 720p HD видео.

Time-lapse видео

Снимай през динамично избрани интервали, за да създадеш time‑lapse видео, което бързо и лесно да споделиш.

Нова 7MP предна камера. Ще харесаш селфитата си още повече.

FaceTime HD камерата има не само по-висока резолюция, но и използва широка цветова гама. Така селфитата стават още по-детайлни и вълнуващи. Притесняваш се за светлината? Retina Flash реагира на околната светлина и камерата уловя естествените тонове на кожата. Здравей, красота.

По-интелигентна камера. По-умен ISP.

Защо камерата на iPhone 7 е толкова авангардна? Защото разполага с подобрен Apple процесор за обработка на изображения (ISP), вграден в A10 Fusion чипа. Докато правиш снимка или видео, ISP изпълнява над 100 милиарда операции и дори използва изкуствен интелект за впечатляващия резултат. Усъвършенствани са също HDR и балансът на бялото, а фокусът е още по-бърз.

Photos за iOS. Всичките ти спомени – на фокус.

Снимките ти никога не са изглеждали така. С Photos можеш лесно да намираш, шерваш и преправяш снимките си по съвсем нов начин. А Memories използва иновативна технология за търсене, за да сортира снимките в албуми и клипове – за да им се наслаждаваш, без да полагаш и грам усилие.

Най-яркият и цветен iPhone дисплей досега.

Почти всичко, което вършиш с iPhone, оживява през неговия дисплей. На него разглеждаш снимки, съобщения и безброй други неща всеки ден. Дисплеят на iPhone 7 използва цветовите модели на дигиталното кино – за да виждаш всичко значително по-ярко и живо. Защото всички имаме нужда от малко повече светлина.

Повече цветове. И по-реалистични.

С новата си богата цветова гама Retina HD дисплеят излъчва като на кино – с най-добрите цветови корекции сред смартфоните. Той използва по-широк цветови спектър, за да може всичко на екрана ти да е по-реалистично. Независимо дали разглеждаш снимките на някоя страхотна рокля или Live Photos от ваканцията, цветовете са толкова реалистични, сякаш си там.

3D Touch. Сега още по-удобен.

С 3D Touch iPhone реагира на съвсем леки докосвания. Така не само виждаш резултата от натискането, но и го усещаш. Новият Retina HD дисплей на iPhone 7 е с напълно интегриран 3D Touch в цялата iOS. Вече можеш да ползваш Messages, Calendar, Mail и останалите приложения с цялата им мощ и ефикасност.

Най-мощният чип за смартфон. A10 Fusion чип. iPhone 7 разчита на най-мощния чип, използван някога в смартфон. Така той не само е по-бърз от всеки друг iPhone, но и по-ефикасен. Това се дължи на изцяло новата архитектура на A10 Fusion чипа, с която той работи по-бързо, когато ти трябва, и изразходва още по-малко енергия през останалото време. А с най-издръжливата iPhone батерия досега всичко е два пъти по-бързо в сравнение с iPhone 6 – и времето между зарежданията е повече.По-бърз и ефикасен.CPU на A10 Fusion чипа е с изцяло нов четириядрен дизайн – две високопроизводителни и две високоефикасни ядра. Високопроизводителните ядра работят до 2x по-бързо в сравнение с iPhone 6, а високоефикасните използват само 1/5 от енергията, необходима на останалите две ядра. Така получаваш най-високите производителност и ефикасност, когато ти потрябват.Най-издръжливата батерия в iPhone досега. Сега A10 Fusion чипът ти осигурява повече време между зарежданията. В сравнение с предишното поколение, с iPhone 7 получаваш до два часа повече, а с iPhone 7 Plus – до един.iPhone. Вече стереоЗа първи път iPhone идва със стерео високоговорители, което увеличава динамичния обхват и удвоява звуковата мощ в сравнение с iPhone 6s. Така независимо дали слушаш музика, гледаш видео или говориш на спийкър, iPhone ти позволява здраво да усилиш звука. Много, много яко. EarPods. С Lightning конектор.

iPhone 7 идва с EarPods с Lightning конектор. Ако предпочиташ старите си слушалки, можеш да ги свържеш с включения в комплекта адаптeр за 3,5-мм жак.

По-близка. По-мощна. По-забавна. iOS 10.

Любимите ти функции са още по-впечатляващи с iOS 10 – най-забележителната ни версия до момента. Кажи го още по-ефектно с Messages. Следвай маршрута с новите и по-красиви Maps. А Photos ще ти покаже любимите мигове както никога досега. За iOS 10 може да се каже толкова много – това са само част от любимите ни неща.

Твоята информация. Защитена и сигурна.

Поверителността винаги е на първо място. Затова iOS 10 използва вграден в самото устройство интелект, за да открива хората, обектите и сцените във Photos, както и да активира QuickType. А когато споделяш поверителни данни с Apple за услуги като Siri и Maps, те винаги са шифровани и никога не се използват за създаване на потребителски профили.