Адел може би няма да пее никога повече | Temaonline.bg

2
296
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Родената в Тотнъм певица отложи последните два концерта на „Уембли“, с които трялваше да завърши триумфално световното си турне, на което събра близо 200 000 зрители.

Причината беше проблеми с гласните струни, но сега след като й бяха направени изследвания от мениджърсикя й екип изразиха опасения, че тя може би  няма да пее никога повече.

В четвъртък тя самата намекна за подобна развръзка в кариерата си, като написа на феновете:

 “Имам чувството, че в гърлото си имам умрял плъх“.

Пред  Sun нейните мениджъри споделиха: „Аделе много искаше да направи това турне и нейният екип направи всичко, за да защити гласа й нпо време на нейната световна обиколка“.

Сега обаче тя самата каза открито истината – че може да се откаже окончателно от бъдеща гастролна дейност. Това става ясно от текст в печатните програми за четирите й концерта на стадион „Уембли”, с които завършва 15-месечното й турне.

„Е, това е. След 15 месеца гастроли и 18 месеца, последвали излизането на албума „25”, стигнахме до края на пътя. Гастролите са нещо специфично, но не са за мен. Аз съм домошарка и намирам много радост в дребните неща”, казва певицата.
 

Адел напомня, че в рамките на турнето си е изнесла 119 концерта в Европа, САЩ, Австралия и Нова Зеландия, а с лондонските й изпълнения на 28 и 29 юни, 1 и 2 юли общият брой на концертите й става 123.

„Исках последните ми излизания на сцена да са в Лондон, защото не зная дали някога пак ще правя гастроли”, признава Адел.

Тя призна, че е можела да излезе на сцената и да имитира пеене на живота, като изпълни песните си на пълен плейбек, но в крайна сметка е решила да остане вярна на феновете.

„Малко е да се каже, че съм напълно съкрушена“ – написа тя в социалните мрежи. „Вече се тъпча със стероиди и елачи за гласа“.

Тази година певицата триумфира на 59-тата американска церемония за връчването на наградите „Грами”. Тя спечели в пет категории.

През март, по време на концерт в австралийския град Брисбън, тя за пръв път потвърди, че официално се е омъжила за Саймън Конеки, който е баща на сина й.