„Мис Дупе“ се оплака, че всички й гледали… задника | Temaonline.bg

1
383
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗВЕЗДЕН ПРАХ
„Мис Дупе“ се оплака, че всички й гледали… задника
Победителката в първия в Китай конкурс за най-красиви задни части призна, че внезапната слава я притеснява и не може да живее нормално

07 Юли 2017 11:06
0

принтирай

|

текст

Победителката в китайския конкурс за званието „притежателка на най-красивите задни части в страната”, се оплака, че не може да излиза на улицата в прилепнали дрехи, тъй като всичкия гледали и обръщали прекалено внимание на заоблените й форми – съобщава Shanghaiist. 

Гао Цян победи в националното състезание като състезателка под №302, замислено като китайски отговор на бразилския конкурс Miss BumBum на 24 юни. Както разказва на изданието 19-годишната девойка, сега тя вече не може да носи прилепнали панталони: „Хората ме наобикалят и показват с пръст задника ми”, оплаква се тя.

Китайката разказва, че веднъж двама минувачи започнали спор заради задните ѝ части. Вървящият зад Гао Цян непознат младеж похвалил фигурата ѝ, с което предизвикал негодуванието на приятелката си.Поне засега победителката в конкурса излиза с по-широки дрехи.Идеалът за красота на Гао Цян е американската светска лъвица Ким Кардашиян. Според нея Кардашиян има идеални пропорции (тънка талия и големи бузи отзад).Самата китайка е с тегло 60 килограма, висока е 170 см. Работи като фитнес инструктор и води видеоблог за своите тренировки.Във финала на конкурса в Шънян участваха 50 жени. Организатор е пекинският фитнес клуб Saipu.