Скъпо и златно – ето как обзавеждат къщите си родните звезди

4
402
Добави коментар
seoslav
seoslav

Родните звезди държат на пищността в интериорния дизайн на къщите си

Ако ще е скъпо, то нека да е най-скъпото, ако ще блести, нека да е злато!

Този принцип следват родните звезди в интериорния дизайн на домовете си. Азис, Лили Иванова, Кремена Халваджиян, Антония Петрова, д-р Ангел Енчев са само част от имената на известните ни личности, които са вложили стотици хиляди в обзавеждането на имотите си. Самите те държат да имат просторни апартаменти или вили край града, в които да намират усамотение от светската суета. Най-много от всичко обаче те обичат да се хвалят с придобивките си, къде по-натрапчиво, къде по-деликатно намекват за тях и търсят вниманието на своите фенове.

Разбира се, че да имаш палат за чудо и приказ, и да не го покажеш на света, би било особено скучно занимание.

На какъв интериор залагат звездите Любимите цветове на звездите са в двете крайности. При някои се въртят около бялото и неутралните тонове, при други се достигат фантастични комбинации от ярки краски, които могат да избодат чуждите очи. Ако питаме собствениците им, няма никакъв проблем – в крайна сметка те сами са пожелали именно тези гами, защото са им любими и подчертават характера им.

Няма как да убедите Антония Петрова, че яркото розовото не е нужно да присъства навсякъде в интериора. Често специалистите са затруднени да се справят с предизвикателствата, които им поставят популярните лица. Не за друго, но от гледна точка на някои правила, съчетанието на цветове може да не е удачно, но звездите държат тяхната дума да се чува и да получат очакваното. Така и трябва. Ето защо те винаги се доверяват на експерт в сферата на интериорния дизайн. Само така е гарантирано, че ще получиш това, което ти самият си представяш.

Топ звезди като Лили Иванова и Азис пък не пропускат да заложат на златни орнаменти в дома си. Те си падат по величествения стил, около тях е пълно с картини, скъпи сувенири и мраморни мебели.

В дома на Теди Велинова и Ангел Енчев преобладават естествените материали, луксозното дърво, а манекенката си има и своя стая за обувки.

Тв водещата Гала също може да се похвали със стилен дом, който залага на по-нежни цветове и френска изисканост. В него има светлина и позитивно настроение, което се усеща отдалеч.