Бранка Соврлич И Нейната Вяра В Човешкото У Хората | Mixmelody.com

2
861
Добави коментар
valerr
valerr

Бранка Соврлич е сръбска фолк певица родена в Мостар, Босна и Херцеговина, но се премества да живее в Ниш, Сърбия.

Професионалната кариера на Бранка Соврлич започва през 1984 г. със записа на албума „Treba mi”. Независимо, че до началото на ХХ век е сравнително активна и има записани 14 албума дълго време не е правила концерти пред сръбска публика, но през 2011 г. прави голям концерт в Сърбия. Най-известните са албумите й „A tebe nema”, „Lido Lido Lidija” и „Nemoj da me moliš šta ti je“.

Бранка Соврлич е омъжена за известният музикален продуцент Садик Пашич Раджа. Техния съвместен живот започва в Белград, но от десет години живеят и в Сараево. Сега постоянно пътуват между двата града, тъй като имат два ресторанта, които изискват много време.

В свободното си време обичат да излизат с приятели, да пътуват до екзотични места или просто да отскочат до Париж.

Бранка Соврлич много се гордее с имотите си и с удоволствие ги показва на приятели и журналисти. Тя смята, че няма какво да крие, тъй като са ги закупили по време на съвместният им живот, който е повече от 30 години. Парите са от техния труд и тя е много горда от това.

С удоволствие кани приятели и в апартамента си в Белград, да останат да пренощуват, дори и за по-дълго време. А понякога просто им дава ключовете, за да се настанят.

Бранка Соврлич е от смесен брак и спомените за войната в Босна я натъжават много, защото тя не е възпитавана да има предразсъдъци или да мрази някого. Обича всички хора от всички градове, и поради тази причина се чувства добре на всякъде – Ниш, Мостар, Белград, Сараево и Скопие.

Бранка Соврлич все още живее с убеждението, че всички хора един ден ще преодолеят различията си и всички пречки ще бъдат премахнати, а те ще могат да живеят и да се разбират, както по времето на бивша Югославия.