Пияни англичани размахват фалоси в дискотеките на Слънчев бряг (видео)

3
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Британската телевизия Channel 4 готви сериал за пиянските изстъпления на туристите си в курорта „Слънчев бряг“.

Той е озаглавен „What happen in Sunny Beach“ (Какво се случва в Слънчев бряг) и е продължение на скандалния филм на BBC, който взриви социалните мрежи.

Мини сериалът ще бъде от три серии по един час, като нов епизод е обещан за следващия четвъртък в прайм тайма на телевизията.

Кадрите във видеото не са за пълнолетни, тъй като показват пълна голота, секс сцени, повръщане и дори хирургически операции.

В първия епизод зрителят е запознат с няколко сезонни работници от Великобритания, които вече няколко години идват в курорта, за да набират хора за нощните партита в клубовете.

На партитата са показани скандални кадри с пиянство и оргии, които буквално засенчват филма на обществената BBC.

Следващият епизод на сериала пък ще бъде концентриран повече върху самите туристи, които ще разкажат за своите преживявания и впечатления от лудото си българско лято.

Засега филмът още не е станал популярен в България. Очаква се обаче буквално да взриви социалните мрежи в близките дни.

Миналогодишният филм предизвика вълна от недоволство сред българите, а във „Фейсбук“ дори бе създадена страница, която да брани честта на курортите ни. Тогава за броени дни страницата събра почти 20 000 харесвания, като в нея бяха публикувани множество снимки и материали, които показват английският разврат, плъзнал и по други курорти в Европа.