Андреа – Andrea.

1
Добави коментар

Андреа надцаква Николета с рождения си ден – ето как я копира!

Андреа взе идеята на Николета да си спретне стайлингов рожден ден

Андреа и Николета вече не са онези момичета, които си скубеха косите за щяло и нещяло…

Или пък не?!

Андреа
Балоните са задължителни за всеки звезден рожден ден – двете красавици пак взеха да се копират
Kliuki.net забеляза, че между тях отношенията май не са толкова гладки, колкото се опитват да ни внушат. И по всяка вероятност тепърва ще има буря в чаша с вода. Да, двете не могат да се спречкат за друго, освен за кифленските си изяви в общественото пространство.

И по-точно последният грандиозен рожден ден на Андреа. Певицата реши да го спретне точно по примера на Николета. Помните преди месеци как постъпи тя, нали? Организира всичко в един стил – цветовата комбинация беше черно и червено, а за да се отличава леко Андреа заложи на розово и черно.

Лозанова покани купища гости, които да я дарят със скъпи подаръци, сътвори нечувано събитие от личния си ден, което беше широко заснето и се бълваха фотоси дни наред. Както сами забелязвате, ситуацията с половинката на Кубрат Пулев е абсолютно идентична.

Има ги и дежурните кадри с позите пред апаратите. Боксьорът все пак е позволил да бъде използван в цялата тази суматоха, за да може Андреа да си направи пиар от рождения ден.

Спортистът не е много по демонстрациите, но нали любимата му е влязла под кожата, от време на време й позволява такива волности.

andrea-rojden
andrea
andrea1

andrea2
andrea3
andrea4

Интересен факт е, че самата Николета липсваше на купона. Сигурно е била заета да преследва звездите или просто се е оттеглила при Валери в Италия. Не е успяла да се смеси с останалите, а така ще си намери нов повод, за да бъде в центъра на вниманието.

Очакваме скоро с Андреа да си заформят парти в тесен кръг. А междувременно дано плейметката не се ядоса, че русокоската е вдигнала рожден ден, който силно напомня на нейния…

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг