Гергана – Gergana.

1
Добави коментар

Гергана поумнява с висше! Виж още певици, които го правят

Гергана не е единствената в Пайнер, която реши, че трябва да запише висше, за да се представя за умна

Гергана вече не е глупава фолк звезда, тя записа да учи висше и не смята да се излага, научи Kliuki.net.

Изглежда това е някаква мода сред колежките с микрофон в ръка. В Пайнер цели 15 души са тръгнали да взимат дипломи, че да се изкарат акълии, смеят им се в мрежата, писа изданието HotArena.net.

Гергана
Гергана поумнява с висше
Гергана щяла да става геоложка и била много примерна на лекции, разказват нейните преподаватели. Тя дори вече ходила на практика из горите, където си носила личното чукче. Дали силиконът й помага в тези дейности, все още може само да се гадае, но сигурно ще дойде ден, в който ще се прочуе и тогава ще видите…

Гергана си умирала да се занимава с камъните и да научава детайли за техния състав. Юнона е бъдеща юристка, тя се наложи леко да позареже музиката, за да смогне със задачите си във ВУЗ-а.

Най-голямата й амбиция е да пробие в политиката. И се кани да се труди в Брюксел! Това е вече сериозна заявка, а коя партия ще й гласува доверие, предстои да видим след време. Мария вече обяви, че смята да изкара две специалности в НБУ. Там се плаща солидно, а фолкаджийката си има финансов гръб в лицето на Хриси Гущеров, посочва Телеграф.

Валя също й правила компания, и тя като нея залягала над уроците по продуциране. Галин се поти в УНСС, а Росица в Русенския университет, където ще я подготвят за мениджър.

Не на последно място е Яница, която ще става разбирач от корпоративни сделки. Гергана поне е помислила за бъдещето, спокойни са и нейните родители.

Така и така вече не е вървежна като изпълнителка, поне да има някакъв шанс занапред, след като завърши Геология.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг