Илиян – Ilian.

1
Добави коментар

Илиян и Камелия в най-романтичните снимки от сватбата

Илиян и Камелия трогнаха своите фенове

Запечатаният на снимка момент – влюбените Илиян и Камелия заедно с техния прекрасен син Ицо е най-романтичната снимки от сватбата им. Kliuki.net публикува и останалите, които трогнаха феновете в мрежата.

Илиян и Камелия
Илиян и Камелия с бебчето си на сватбата
Греещите лица на щастливите младоженци и засменият им наследник би разтопила от умиление и ледено сърце. От нея строи любов и щастие. Цялата снимка излъчва свещената семейна идилия и обич.

Лудо влюбените Илиян и Камелия решиха да узаконят връзката си с доста пищна церемония. Шумна и леко кичозна, но много весела. Самата церемония бе под прекрасното слънчево небе, на самия морски бряг.

Вдигнатата шумотевица събра доста зяпачи и развесели летуващите в курорта Слънчев бряг. Песни, танци и веселба, та цяла нощ до зори. Слънчев бряг ще запомни събитието. Няма някой да не разбра, че сватба се вдига. Преглушиха се ушите на всички курортисти. Всичко бе както Илиян си го бе представял. Шумно и весело. Най-вече с много любов.

Илиян и Камелия вече се радват на своя лъчезарен син Ицо, а след няколко месеца очакват на бял свят да се появи и една малка принцеса. Любовта между двамата струи от тях и радва както близките и приятелите им, така и феновете им.

Няма някой, който е бил до тях и ги е виждал да не заяви, че те просто са създадени един за друг. Те определено са една душа в две тела. Ин и Ян в едно.

Илиян и Камелия греят от щастие. Двойката е заедно от доста време. Радват се на наследник, а на път е и втори. Любовта им струи от тях. Да им пожелаем все така да са.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг