ЛУКСОЗНА ПОЧИВКА В БУТИКОВА КАРАВАНА ПОД НАЕМ В ГЪРЦИЯ – КАВАЛА, КЪМПИНГ БАТИС на Бяло море

14
1744
Добави коментар

ВЕЛИСЛАВА КАЙМАКАНОВА НОЖАРОВА с луксозни каравани за къмпинг БАТИС

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ – ЗВЕЗДНА ВАКАНЦИЯ В ЛУКСОЗНА КАРАВАНА ПОД НАЕМ В ГЪРЦИЯ – КАВАЛА (КЪМПИНГ „БАТИС“ на Егейско море)

Възможност за екзотична и различна почивка в “СРЕБЪРНАТА КАРАВАНА” и непосредствена близост до град Кавала, Гърция – МУЛТИПЛЕКС „БАТИС“ със спираща дъха гледка, ще ви очарова от самото начало.

Обособеният комплекс „Батис”, разположен на един от най-красивите плажове на Бяло море, 4 километра западно от Кавала, е една от най-съблазнителните причнини да посетите района. Комплексът впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота. Мултиплекс „Батис“ е идеалното място за лични, социални или професионални срещи. Това е една добре организирана отдих зона, която предлага неограничено пребиваване за малки и големи, почивка и забавления през целия ден от ранна сутрин до късна вечер.

Офертата включва: – Луксозна каравана с обща площ 17,5кв.м. с възможност за спане до 4 човека (две двойни легла). – Дървена стая с обща площ от 16кв.м, с възможност за спане до + 2 човека / + 1 детско легло с размер 200смХ90см и с обособен детски кът – Веранда (декинг) с обща площ от 24кв.м; Напълно обзаведена 5* звезди каравана с постоянна частна интернет връзка. Ще разполагате още и с: – В дървена стая: климатик, голям ъглов диван с възможност за разгъване за спане, сателитна телевизия с всички предлагане канали от Булсатком (пакет премиум) и 39″ телевизор, дървен тв шкаф, голям гардероб, шкаф за обувки, етажерки.

– На веранда: Oборудвана кухня с включена вода и мивка (посуда за готвене и ядене) + печка с фурна и котлон, голям хладилник, градински ратанови мебели, вентилатор.

ВИДЕО:

– Позиционирането на караваната е на минута време разходка от плажа и морето; и на 50 метра от мокрите помещения където са тоалетните и баните с топла вода. Къмпинг Тера е животът в близост до природата. Разположен е на площ от 33,000 кв.м., заграден и добре охраняван, с всички съвременни удобства и функционалност които подчертават естествената му красота. Залесен с канадска топола и други дървесни видове и растения, предлагащи природосъобразен отдих и много приятен престой. * Безплатен паркинг за гостите на къмпинга; * Безплатен достъп до плажната зона, където имате на разположение детска площадка, детски басейн, голям басейн, таверна и два плажни бара с безплатен достъп до интернет. * Достъпа на домашни любимци не е позволен. * Пушенето в караваната и дървената стая не е позволен.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И КОНТАКТ: телефон: +359887788888 / (+30) 2510 245918 е-мейл: [email protected]

На 400км от Велико Търново (около 4ч. 40мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“) На 291км от Стара Загора (около 3ч. 20мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване минаване на границата – ГКПП „Маказа“) На 274км от Пловдив (около 3ч. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“) * На 320км от София (около 3ч.40мин. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване сна границата – ГКПП „Кулата“) * Местоположение на комплекса – ТУК: * Мултиплекс „Батис“ работи целогодишно – 365 дни в година, 24/7. ЦЕНООБРАЗУВАНЕ: * Минимален престой – 3 нощувки; * След направена резервация и за нуждите на нейното окончателно потвърждение е необходимо 50% банково плащане от крайната сума. Банковия превод трябва да се направи до 48часа.  Цена на нощувка за период 01.06.2017 – 31.08.2017 * 2 възрастни – 80 евро на вечер; * 2 възрастни с 1-2 деца – 80 евро на вечер; * 2 възрастни с 3-4 деца – 90 евро на вечер; * 3-4 възрастни – 100 евро на вечер; * 3-4 възрастни с 1-4 деца – 120 евро на вечер; * 6 възрастни – 140 евро на вечер; * Използване на спално бельо – 20 евро; * При регистрация на рецепцията се взима допълнителен депозит от 100евро и при напускане сумата се възстановява при отсъствието на щети. * Дете до 10годишна възраст. *Регистрация в къмпинга след 14:00ч. *Напускане до 12:00ч. Цена на нощувка извън сезон за период 01.09.2017 – 31.05.2018 / минимален престой – 3 нощувки/.  * След направена резервация и за нуждите на нейното окончателно потвърждение е необходимо 50% банково плащане от крайната сума. Банковия превод трябва да се направи до 48часа.  * 2 възрастни – 65 евро на вечер; * 2 възрастни с 1-2 деца – 65 евро на вечер; * 2 възрастни с 3-4 деца – 70 евро на вечер; * 3-4 възрастни – 75 евро на вечер; * 3-4 възрастни с 1-4 деца – 85 евро на вечер; * 6 възрастни – 100 евро на вечер; * Използване на спално бельо – 20 евро; * При регистрация на рецепцията се взима допълнителен депозит от 100евро и при напускане сумата се възстановява при отсъствието на щети. * Дете до 10годишна възраст. *Регистрация в къмпинга след 14:00ч. *Напускане до 12:00ч.

* Официална страница на мултиплекс „БАТИС“ – ТУК.

Още информация:

Мултиплекс „БАТИС“ е на 2,1км разстояние от голяма Shell бензиностанция; на 2,2км разстояние от хранителен магазин LIDL (работи целодневно от понеделник до събота включително); на 3,5км от хранителен магазин МАСУТИС (работи целодневно от понеделник до събота включително); на 4,1км (8минути с кола) разстояние най-голямата държавна болница в района; на 2,6км (6 минути с кола) е най-близката аптека; на 4,4км (9 минути с кола и без трафик) от Порт Кавала с възможност за ферибот до остров Тасос;

* Безплатен паркинг за гостите на къмпинга; * Безплатен достъп до плажната зона, където има на разположение детска площадка, детски басейн, голям басейн, таверна и два плажни бара с безплатен достъп до интернет.

 

ВИДЕО:

и

Къмпинга разполага още и с:

* Таверна Елиа означава Гърция… и най-вече традиционни вкусове с полъх на морски бриз. Там където се разбиват вълните, механата на комплекс „БАТИС“ приветсва ценителите на изтънчените вкусове в идеална среда, като им предлага вкусна гръцка кухня през цялата година, обед и вечер. Опитайте прясната риба и морските дарове, блюдата от прясно месо на скара и традиционната домашно приготвена храна придружена с чаша вино или ракия. означава светли моменти в ежедневието…В най-изискания кафе-бар в града, разположен в комплекс „Батис“. Върховна доза романтика с музика от цял свят, през нощта или до зори. Изборът е ваш. Фантастични коктйли, които повдигат настроението сред приятна компания и изгледа на луната, планините и морето.

ВИДЕО:

* СКАЙ CAFE Уранос означава извисяване … Когато небето се слива с морето… Кафенето на покрива е един прекрасен балкон над Егейско море. Оазис на спокойствието с лятна луна и идилична атмосфера на Cafe Del Mare и Budhabar. Приятна вечер или началото на дива нощ, това е мястото, което докосва небето и се потапя в дълбокото синьо море. * БАР НА ПЛАЖА Акварела означава Цветове на водата …на брега на морето. Край бара на басейна в комплекс „Батис“ се усеща пулса на младостта чрез ритъма на музиката. От ранна утрин, на Ваше разположение са кафе, напитки или студена бира, коктейли и леки закуски. Това е едно от любимите места за срещи в района на Кавала, с неограничени възможности за отдих и приключения на плажа.

ВИДЕО:

и

* БАР КРАЙ БАСЕЙНА Илион означава прохлада и летни забавления …или по друг начин казано перлата на комплекс „Батис“. Насладете се на магията на един красив бар на плажа край морето под прохладната естествена сянката на дърветата. С младежкия характер, безгранична динамика и музикалните хитове на сезона, това е мястото предлагащо вълнуващи мигове за хора от всички възрасти. Щом веднъж сте ни посетли, сме сигурни, че ще се влюбите от пръв поглед!

ВИДЕО:

* СПОРТЕН КЛУБ Атлос означава подвизи през лятото …Тийнейджърите и „вечните деца“ могат да премерят сили в различни спортни дейности на плажа или на тревата в комплекс „Батис“. Насладете се на морските надуваеми игри wibit, моторни лодки и каяци, плажен футбол и волейбол. Лятото носи не само отмора, но и наситени на спорт и енергия моменти в морето и извън него. На разположение на гостите са специални спортни площадки и подходящо оборудване, винаги под контрола на квалифициран персонал.

ВИДЕО:

* ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА Anemi означава луди игри…където купонът никога не спира! Площадката на комплекс „Батис“ е свят на радост и забавление за деца на възраст от 4 до 10 години, където те могат да играят безопасни игри, да се справят с нови предизвикателства, да плуват в детския басейн, да празнуват рожден ден, да намерят нови приятели … или просто да прекарат чудесно!

ВИДЕО:

* BALLROOM Одиссея означава отлично гостоприемство – в Мултифункционалната зала „Батис“където организираме сватби, годишнини, кръщенета, тържества, тематични партита, гала-вечери, модни ревюта, както и симпозиуми, семинари, бизнес конференции, научни срещи, в напълно обновена обстановка. Новаторският дизайн, осъвременената аудио-визуална техника, отличната инфраструктура, телекомуникации и възможността за организиране на изложби правят залата идеална за конференции – образец за съвременни технологии и естетика.

ВИДЕО: