Актуални Футболни и Баскетболни Прогнози

1
Добави коментар
cybervn
cybervn

Страницата се презарежда сама, не е нужно да я рефрешвате ръчно.
Футболни резултати на живо – добавка от сайта за sms резултати на живо – ScoresToSMS.com. Допълнителна информация в края на страницата – тук. Отново там ще намерите кратко обяснение как по принцип функционират сайтове за резултати на живо.

404 Not Found

The server can not find the requested page:

(none)/livescores.php?id=116&tz=2.0&color=green (port 80)

Please forward this error screen to 204.197.250.94’s

WebMaster.

Инструкции :
– показва подробна статистика за мача.

Standings – показва класирането в съответното първенство

При натискане на резултата за съотвения мач ще видите голмайсторите и картоните в мача.

ScoresToSms предлагат футболни резултати на живо, чрез смс. Най-накратко, правите си акаунт в сайта депозирате сума в него от дебитната си карта и в последствие имате възможност да си избирате мачове за които да получавате смс, както и за какво точно – начало на мача, резултат на полувремето, краен резултат, жълти/червени картони, дузпи и т.н. Смс-те се изплащат от сумата депозирана в сайта, телефонна ви сметка няма нищо общо.

В най-общи линии сайтове за резултати на живо работят по следния начин:
Ключов момент във функционирането на сайтове за резултати на живо, инфомационни агенции, футболни федерации, прес центрове и т.н. е разделянето на работата. В крайна сметка не е възможно всеки един сайт за резултати на живо да има служители, които да следят всеки един мач по цял свят. Вземат тези резултати от други сайтове / хора, които ги следят (или и на тях им ги дават), като най-често тази услуга е платена. Може да се каже, че схемата е пирамидална като най-отгоре слагаме сайтове от типа на livescore.com, а на най-ниското ниво са хилядите журналисти които се намират на самите стадиони. От там те изпращат информация примерно на локална медия / прес център / футболен съюз от където нагоре тази информация отива към върха на пирамата, като така се събира цялата на едно място. Има сайтове, които продават тази окончателна услуга и такива, които директно я употребяват.

Ако имате някакви предложения за резултатите на живо, пишете ни !

Публикувано на 30 October, 2008, 2009 от Станислав Колев