Слушалки ASUS Echelon Forest само за 152 лв от eZona.bg | Компютърна техника онлайн!

11
346
Добави коментар
barboleta.atelie
barboleta.atelie

ASUS Echelon Forest

Asus Echelon Forest са геймърски слушалки, създадени с идеята да са максимално комфортни и да пресъздават кристално чист звук, независимо дали играете или ги ползвате за всекидневна употреба. Благодарение на големите 50 мм говорители, вие ще може по-лесно да локализирате откъде идва звука по време на игра, както и да чувате по-добре дълбокия бас, които е интегрална част от филмите и музиката.

Микрофонът се прибира и напълно скрива в лявата слушалка, когато не ви трябва. Той също така има нова филтрираща система за заобикалящият ви шум, като по този начин подобрява комуникацията с вашите съотборници.

– Ефектен визаулен дизайн : Камуфлажно зелено, което напомня за FPS игрите.
– Kомфорт : Големи 100мм кожени наушници.
– Геймърски слушалки : модерен и лек дизайн със стабилна структура за дългосрочна издържливост.
– Слушалките могат да бъдат свързани с вашия телефон или друго мобилно устройства и да слушате музика в движение.
– Благодарение на ефективната си шумоизолация до 30dB, вие ще може напълно да се потопите в играта или в музиката, без да се разсейвате от заобикалящият ви шум.

– Подобрен микрофон – нова технология, която филтрира страничния шум и ви позволява по-добра комуникация, когато ползвате микрофона.

– Може лесно да контролирате звука на слушалките или да обезвучавате микрофона.
– Освен видимо уникалнния дизайн, слушалките идват и с платнена торбичка, в която могат да се прибират при транспортиране.
Asus Echelon Navy Геймърски слушалки съвместими с PC, Mac, PS4 и мобилни устройства.