Погледнете снимката, а след това погледнете китката си внимателно! Вижте колко линии има и какво означава това!

2
226
Добави коментар

Хоризонталните или извити линии, намиращи се там, където се срещат дланта и останалата част на ръката, са известни също като линии на китката.

Тези линии могат да имат различни значения, свързани със здравето на отделния човек, както и предричащи неговия просперитет и слава. Според познанията на метафизиката, броят на линиите върху китката предсказва дълголетието ви. Колкото повече линии имате, толкова по-дълго ще живеете.

Ако първата линия на китката е ясно изразена и непрекъсната, тя символизира живота ви в периода от 23 до 28 години, докато втората линия представлява периода 46 до 56 години от живота ви. Третата линия, която се появява на китката представлява житейския път от 69 до 84 години, а четвъртият съответства на човешкия път след 84 годишна възраст. Много малко на брой хора по света имат четвърта линия върху китката си.

Най-често броят линии върху китката са две или три.

Сега отделете малко време, погледнете китката си и пребройте вашите линии. Колко са те? Ето какво означава това …

Първата линия на китката се счита за най-важната. Според метафизиката, ясната и дълбока линия показва, че лицето е в добро здравословно и физическо състояние. Ако първата линия е зле оформена и донякъде неясна, това показва, че човека е снизходителен и безразсъден. Първата линия на китката може също да подсказва конкретен здравословен проблем.

Жени: Ако техните първи линии са извити нагоре към основата на дланта или ако са прекъснати, това може да означава гинекологични проблеми – затруднения при раждането или зачеването или отсъстваща менструация.
Мъже: Ако техните първи линии са извити нагоре към основата на дланта или ако прекъсват, това може да означава, че има проблеми с простатата, пикочния мехур или репродуктивни проблеми.

Втората линия на китката обикновено се свързва с богатство, просперитет и щастие на индивида, ако тя изглежда права, единична и без никакви прекъсвания или верижни връзки.

Третата линия на китката посочва репутацията и известността през живота на индивида. Ако линията е права и без никакви прекъсвания означава също, че лицето е влиятелно.

Четвъртата линия на китката се счита за паралел на третата линия и обикновено я благоприятства и укрепва.

Източник : girl.bg

loading…