Паров генератор Philips SpeedCare GC6606/20, Керамична плоча, 2400 W, 1.2 л, 4.4 бара, 95 гр/мин, 1.6 м/1.8 м, Бял/Син

9
571
Добави коментар
sandra44mateva
sandra44mateva

Готовност за използване за 2 минути, с допълване без ограничения

Парата е готова за използване за 2 мин и можете да допълвате по всяко време докато гладите.

Благодарение на революционната технология ProVelocity направихме нашата ютия с парен генератор по-компактна от всякога. Компактният парен генератор се побира с лекота на дъската ви за гладене, което прави гладенето по-удобно. В допълнение вашият парен генератор заема по-малко място за съхранение

Парният генератор SpeedCare разполага с 1,2 л капацитет на водния резервоар, за да можете да гладите повече от 1 час, като при големи количества дрехи ви помага да намалите честотата на доливането. Технологията също ще ви позволи да доливате водния резервоар по време на гладене, без да чакате 2 часа ютията да се охлади.

Интелигентната система за почистване на варовик е вградена функция за премахване на котлен камък и почистване, която защитава ютията ви с парен генератор. Приблизително на всеки 10 часа гладене ще ви напомня със звуков и светлинен сигнал да изпълните процеса по почистване на варовик. Резервоарът за почистване на варовик ви осигурява увереност по време на процеса по почистване, за да можете просто да поставите ютията, вместо да я държите и да напрягате талията си. След процеса по почистване цялата замърсена вода се събира в резервоара и ютията ви с парен генератор отново е готова за употреба.