Betfair бонуси 2017 – всички оферти за спортни залози

1
361
Добави коментар
LiLiaveselinova
LiLiaveselinova

 

Борсата за спортни залози Betfair, изпълнява едновременно две функции – букмейкърска функция в раздел “Спорт“ и Спортна борса в раздела със същото име.

Клиентите на оператора могат да се възползват от отделни депозитни и следдепозитни бонуси за двата раздела.

 

Вижте всички актуални betfair бонус оферти за 2017 година!

Betfair Спорт Бонуси

 

 

 

Betfair 50% до €100 депозитен бонус

 

В раздела с фиксирани коефициенти betfair, в който борсата изпълнява функцията на традиционен оператор на спортни залози, клиентите на компанията могат да се възползват от оферта за първия депозит, чрез която ще получите 50% от първата внесена сума в сайта до 100 EUR.

 

Имайте предвид, че операторът предлага общо три различни оферти за депозитен бонус betfair за нови клиенти (за останалите ще прочетете по-долу в тази статия), като играчите имат право да използват само един от тях. От коя оферта ще се възползвате трябва да изберете в момента на откриването на сметка, тъй като в бланката за регистрация се въвежда съответния промо код на офертата:

 

 

 

Ако изберете офертата за 50% бонус до 100 EUR, промоционалният код, който трябва да напишете в показаното на скрийншота поле, е ZSKACB.

Ето и какво трябва да направите, за да вземете бонуса, ако сте избрали този промоционален код:

 

1. Трябва да влезете в секцията “Промоции“ на сайта и там да натиснете на бутона “Вземи бонуса си“.

 

2. Сега е моментът да направите депозит, върху който операторът да ви начисли 50% бонус. Депозитът трябва да е между 5 EUR и 200 EUR.

 

3. Нищо повече не трябва да правите за получаването на бонуса – той вече е добавен към баланса ви и можете да започнете със залозите.

 

4. За да получите позволение за изтегляне на бонус средствата от сметката си обаче, трябва да изпълните условието на Betfair за превъртане на бонуса.

 

То е да се акумулират залози на стойност 4 х бонуса. Тук е важно да отбележим, че всеки оператор има подобно изискване за своите депозитни бонуси, като изискването на Betfair е може би най-лесно изпълнимото.

За превъртането на бонуса се броят единствено тези залози със ставка над 1.60 и на пазари, различни от азиатски линии и хендикап, Равенство Няма Залог и системите Patent, Each Way, Yankee и Lucky 15. Времето, с което разполагате за превъртането на бонуса, е 30 дни. След това, ако не сте успели навреме, компанията ще реши еднолично дали да ви даде още време или да отнеме бонус средствата от вашата сметка.

 

Betfair 20 EUR бонус при 20 EUR залог депозитен бонус

 

 

Друга опция за депозитен бонус е да вземете 20 EUR бонус при залог в същия размер. Този бонус също е предназначен само за използване в “Betfair Спорт“ раздела.

 

Двете оферти не се различават по много неща, но са подбрани така, че да отговарят на вкуса на различните типове играчи. Например, първата оферта е в по-голям размер, но пък е само 50 процента от депозита. Втората е равна на депозита, но е ограничена до 20 EUR. По този начин, играчите, които имат намерение да депозират по-голяма сума, имат изгода да грабнат първото предложение, докато второто е идеално за тези, които нямат намерение да инвестират в своята Betfair сметка повече от 20 EUR.

 

Ако изберете тази промоция, нейният промоционален код е ZSKACC.

 

Условията й са следните: регистрирате се с този промоционален код и след това операторът ще ви даде 20 EUR, ако внесете по сметката си най-малко 20 EUR и направите залог за същата сума на минимум 1.20 ставка.

 

След като направите тази стъпка, сметката ви ще бъде обогатена с 20 EUR и можете да започнете с превъртането на бонуса, което изисква да акумулирате залози в тройно по-голям размер от бонуса. С други думи, щом бонусът е фиксиран на 20 EUR, това означава, че превъртането ще е изпълнено при натрупването на залози за 60 EUR. Тази betfair промоция е още по-изгодна от първата, тъй като при 50% до 100 EUR офертата, изискването за превъртане е залози за 4 х бонуса.

 

Важат същите ограничителни условия: за превъртането не се броят залозите с под 1.60 коефициент и тези на гореизброените пазари.

 

Betfair 100% бонус за първи Cash Out

 

 

Ако никога до сега не сте се възползвали от Betfair Cash Out функцията на Betfair, чрез която можете да си гарантирате печалба от фишовете още преди селекциите от тях да са приключили, можете да вземете допълнителен бонус в размер на 100 процента при първото използване на услугата.

 

За да участвате в промоцията, трябва да заложите фиш с три или повече селекции, като всяка една от селекциите трябва да допуска затварянето на залог. Пазарите, за които важи Cash Out функцията, са маркирани с жълта иконка до тях.

 

100% бонус ще получите, ако затворите залога и реализирате печалба от затварянето, а самият бонус е равен на реализираната нетна печалба.

 

Ето един пример, за да ви стане по-ясно: Съставяте фиш с четири селекции по 2.00 ставка и залагате €100. Изиграва се първият мач от фиша и прогнозата ви за него се е оказала коректна, като след това затваряте залога с Cash Out. Общата ви печалба е €125, от които €100 е залогът и €25 е реализираната нетна печалба. Следователно, €25 ще ви преведе Betfair под формата на бонус, който трябва да използвате до 48 часа след превеждането му.

 

25 EUR е и максималният размер на тази оферта.

 

Betfair 25 EUR на тенис комбинации

 

 

 

 

Как да спечелим betfair бонус тенис комбинации?

 

Любителите на тениса ще се зарадват да чуят, че раздел “Спорт“ на Betfair им предлага до 25 EUR бонус на множествени залози на тенис двубои.

 

За да вземете бонуса, просто заложете фиш с четири или повече селекции на 1.20 или по-голям коефициент на каквито и да е мачове и пазари от света на тениса. В случай, че само една от селекциите ви се окаже губеща, операторът ще ви преведе бонус в размер равен на поставения залог до максимум 25 EUR.

 

Важно условие е нито една от селекциите да не е за мач На Живо, както и да не използвате Cash Out услугата.

 

Също така, нямате право да вземете повече от 25 EUR на ден от тази промоция, като под ден се разбира периода между 14:00 и 13:59 на следващия ден. Така, ако вземете 25 EUR от офертата в 15:00 и час по-късно имате нов фиш, отговарящ на условията, няма да получите нов бонус.

 

Betfair Спортна Борса Бонуси

 

Betfair 20 EUR бонус при 20 EUR залог

 

 

 

Повечето играчи избират да правят спортни залози в betfair поради по-високите коефициенти и множеството допълнителни възможности спрямо обикновените букмейкъри с фиксирани коефициенти.

 

Депозитният бонус е алтернатива на двата бонуса за нови клиенти в раздел Спорт, като играчите могат да изберат само една от общо трите оферти за нова сметка. Ако възнамерявате да играете в борсата, препоръчваме ви да изберете именно тази оферта и при регистрацията си да използвате промо кода EXE501.

 

Офертата е с ясни условия – поставяте залог за 20 EUR в Спортна Борса и Betfair възстановява сумата на залога в случай на загуба. По този начин, получавате абсолютно безрисков залог от €20, което ви позволява да залагате по-смело, търсейки по-висок коефициент, тъй като няма как да загубите нищо.

 

Промоцията не идва с никакви допълнителни условия – няма пазари, за които бонуса не важи, няма и никакво изискване за превъртане на получените средства.

 

Betfair баскетбол Компенсация за драматично загубен залог

 

 

 

Поставили сте баскетболен залог на мач от НБА, Евролига или Лига АСВ в Спортна Борса и отборът ви печели до третата четвърт, но в крайна сметка пада в последните минути?

В такъв случай компанията ще възстанови губещия ви залог до €25!

Научете повече за различните стратегии за печалба в betfair.