Съхрани родния вкус и спечели 10 000 лева от Lidl Follow

Съхрани родния вкус и спечели 10 000 лева от Lidl

За да участва в Играта Участникът трябва в периода от 10:00 часа на 25.09.2017 г. до 23:59 часа на 22.10.2017 г.:

1. да се регистрира чрез попълване на онлайн формата на страницата gotvi.lidl.bg или

2. да попълни регистрационна форма на хартиен носител и да я изпрати на адрес: ЛИДЛ България ЕООД енд КО. КД Община Елин Пелин п.к. 2129 с. Равно поле ул. „3-ти март“ № 1 за играта „Съхрани родния вкус“

Безплатни бланки на регистрационната форма могат да бъдат получени при поискване във всеки магазин на Лидл България или да бъдат разпечатани от следния адрес: gotvi.lidl.bg/registration. За валидни регистрации по т.8.2 ще се считат само такива, регистрационните форми за които са изпратени по пощата с дата на пощенското клеймо не по-късна от 22.10.2017 г. Онлайн формата и регистрационната форма на хартиен носител не се различават.

В онлайн формата, респ. регистрационната форма на хартиен носител, Участникът трябва да попълни следната задължителна информация: (i) три имена; (ii) телефон за контакт; (iii) населено място; (iv) адрес за кореспонденция; (v) име на авторска рецепта за домашен продукт с роден вкус; (vi) рецепта за начин на приготвяне на продукта; (vii) история на домашния продукт.

Всеки Участник може да предостави и свой имейл адрес на предвиденото в регистрационната форма място.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност