Miss Top of the World People’s Choice с Tоалети от Bridal Fashion

1
396
Добави коментар
aneliyapetkova
aneliyapetkova

Miss Top of the World People’s Choice с Tоалети от Bridal Fashion

Софиянката Илияна Динева грабна сърцата на хората и спечели короната „MISS TOP OF THE WORLD 2017 PEOPLE’S CHOICE“ в Пловдив, където се проведе световноизвестния международен конкурс за красота „Miss Top Of The World 2017“.

Нашата представителка, която е „Lady Bulgaria 2016“, се представи достойно и още при първия кастинг попадна в Топ 5 в конкуренцията на носителки на призове за красота от 17 държави. За Илияна Динева онлайн гласуваха хора от цял свят, като освен приза за любимка №1 на публиката „МISS TOP OF THE WORLD 2017 PEOPLE’S CHOICE“, тя единствена от всички участнички си тръгна и с 2 корони и две ленти от световния конкурс – беше й присъдена наградата „MISS SMILE” заради великолепната й усмивка.

Брюнетката е от София и за представянето й първата вечер бе избрала елегантна рокля в бяло и мотиви от Помпей на италианския дизайнер Roccobarocco, а на Гала вечерта беше облечена в уникален тоалет на холандската марка със 76 годишна история – Modeca от специалната кутюр колекция. И двете модни марки са предствени у нас от модния бутик за булчински и официални рокли „BRIDAL FASHION” официалeн представител за България и на брандовете – Pronovias, Enzoani, Badgley&Mischka, My Lady.

Финалната рокля е изработена от 9 м абаносово черна френска дантела със силно изрязан гол гръб, контуриран от кристали Swarovski и ефирен шлейф. Преди година Илияна Динева бе избрана за лице на Modeca на Barcelona Bridal Fashion Week, където са дефилирали и топмоделите – Каролина Куркова, Естер Канядис, Аня Воскресенска и Адриана Лима.

Красавицата е завършила магистратура по Бизнес администрация в Стопанския факултет на Софийски университет „Свети Климент Охридски“, специализирала е в Германия и говори перфектно 3 чужди езика – английски, немски и испански. Представителката на България не е професионален модел, а работещо момиче с натрупан стаж в международна ПР агенция в Барселона.

Голямата награда и титлата „MISS TOP OF THE WORLD 2017” спечели представителката на Латвия Екатерина Тараскина. Първа подгласничка на победителките стана Полина Лившина от Израел, втора подгласничка – представителката на Македония – Виктория Луческа, трета подгласничка – чаровната Кимбърли ван Гринсвен от Холандия.