Семейно списание Св. Анастасия

5
235
Добави коментар

Много често ни се налага да посещаваме стоматологичния кабинет. И всеки втори изпитва истински ужас, когато дойде време да седне на зъболекарския стол и да се остави в ръцете на лекаря. Звукът на машинката буквално ни кара да настръхваме, а мислите които връхлитат в съзнанието ни са свързани с болка и други неприятни усещания!

Точно поради тази причина много хора отлагат ходенето при зъболекар и чакат, докато не започнат да изпитват осезаема зъбна болка. Това обаче не е никак препоръчително, тъй като стигне ли се дотам, се подгответе за дълго и болезнено лечение… Защото болката в повечето случаи е признак за пулпит, което означава възпаление нерва на зъба и задълбочаването на проблема. Ако лекарят Ви каже, че сте изчакали прекалено дълго и именно заради това сега ще трябва да отидете не един, ами няколко пъти до кабинета, не се сърдете на никой, освен на себе си. Своевременното лечение на зъбите е наистина много важно, като ако не забравяте това, ще си спестите много главоболия за в бъдеще…

Да речем, че сте пренебрегнали редовните посещения при зъболекар, навлекли сте си проблеми и сега трябва да ги решавате. На кой специалист ще се доверите? Ами ако предният не си е свършил работата и именно заради това сега Ви се налага да плащате прескъпо? Имам много случаи, в които зъболекарят е нанесъл допълнителни щети по зъба, дали от невнимание, или от некомпетентност – няма значение. Вие сте пред свършен факт и сега единствено трябва да решите при кой специалист да отидете.

Ако става въпрос за зъболекар софия център, Ви препоръчваме да се доверите на специалистите от IGdental, които ще направят усмивката Ви ослепителна, а здравето на зъбите Ви ще бъде по-добро от всякога. Можете да се възползвате от различни видове услуги като кореново лечение, или имплантология, като всяка една от тях ще спомогне за подобряване състоянието на зъбите Ви, също както и ще повиши самочувствието Ви. Много е важно да не изпитваме дискомфорт, когато се усмихваме, или пък да се опитваме да прикрием с ръка устата си… Ако имате някакви проблеми от естетическа гледна точка, чудесно решение би могла да бъде металокерамиката, или пък професионално избелване на зъбите. Така те ще заблестят и ще бъдат по-бели от всякога!

Не подценявайте избора на специалист. Ако попаднете на някой, който няма достатъчно опит и квалификация, е възможно да съжалявате след време. Здравето няма цена и трябва да го пазите като очите си. А що се касае до проблеми със зъбите – igdental.bg е най-доброто решение за Вас!