Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

6
348
Добави коментар
DetelinaBG
DetelinaBG

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция – в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.Категория Сет за дъжд в която са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и чадъри за деца. Категория Детски бански сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии. 

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД