Вижте как изглежда 13-годишната щерка на Анелия – Сузанита ряпа да яде!

1
548
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ивон, дъщерята на Анелия и Коко Динев , явно няма търпение да порасне и да тръгне по пътя на известната си майка.

На 29 декември тийнейджърката ще навърши 14 години, но ако някой не знае реалната й възраст, спокойно може да я обърка с наборка на чалга дивата.

Ивон видимо се стреми да подражава на Анелия и на колежките й от лекия жанр.

В ежедневието си, а вероятно и на училище, 13-годишната девойка се носи като типична чалга певица: с тежък грим – изрисувани вежди, тъмни сенки, изкуствени мигли, с какъвто пайнерките обикновено нощем митарстват из кръчмите.

Нещо певече – последните снимки на Ивон в социалните мрежи подсказват, че най-вероятно вече се е възползвала от естетическата хирургия, тъй като устните й са нетипично огромни за момиче на нейната възраст. От близкото обкръжение на Анелия издават, че на живо 13-годишната Ивон изглеждала като 25-30-годишна зряла жена.

Няма спор, че първородната наследница на Коко е наследила красотата от майка си. Ивон живее с Анелия, а баща й рядко я вижда.

В моментите, в които все пак дъщеря и баща са заедно, хазартният бос гледал да не лишава от нищо детето си, за да компенсира своята липса. Затова й не правел забележки на Ивон за чалгарската й визия. „А и от дете на певица и колекционер на фолк дами нали не очаквате да се излезе монахиня?!“, коментират в светските среди.

Същевременно, докато Ивон се застоява пред огледалото и се упражнява с гримовете на майка си, Анелия влезе в ново амплоа на актриса. Тя ще вземе участие в нов български филм, но подробностите около ролята се пазят в тайна. Изпълнителката снима лентата от няколко месеца, като съчетава певческите си ангажименти с новите си задължения.

loading…

Свързани