Начална страница

4
Добави коментар
pdurev1
pdurev1

Начална страница

Допълнително пари от Интернет. Възможно ли е?

Този сравнително нов и бързо развиващ се бизнес, набира все повече и повече преднина на фона на безработицата, финансовата, а и не само, криза в България. За да започнете да печелите, не се изисква какъвто и да е опит и познания.
Искам да представя тук Уебтрансфер.

Това една уникална възможност, която от началото на 2015 стъпи и на Българският пазар. Уебтрансфер е социална кредитна мрежа,  която предлага на своите потребители,  да дадат кредит на друг потребител в системата, като сайта гарантира, че Вие ще си получите дадените на заем пари, с договорената за периода лихва. Видеото показва как да се регистрирате и да започнете, стъпка по стъпка.

 

 

Всичко е напълно легално, а финансовият лиценз на операторът на сайта webtransfer-finance.com е регистриран в САЩ през 2012. 

Знам, че много от вас, ще си кажат „аз нямам пари да давам на заем! На мен ми трябват постоянно пари на заем“.

Ето и начинът: Сайтът инвестира във вашия акаунт 50$, след регистрацията, като бонус. Тези пари обаче  не можете да изтеглите в реалната си банкова сметка. Системата, ще си ги прибере веднага след като приключите, с първата си финансова операция на 10 ден.

За това: Давате ги на заем за 10 дни и прибирате лихвата от минимум 1,3 процента на ден, или 3.25 $.  Срещу това вложение на 11 ден Уебтрансфер, ви дава възможност да изтеглите 50$ кредит „на арбитраж“. „Арбитражният кредит“ отново не можете да изтеглите в банковата си сметка. Той е инвестиционен. За него дължите фиксирана лихва 0,5 процента. Помислете!! Взимате „на арбитраж“ 50 $ на 0,5 % и ги давате на заем с лихва 1,3 или 1,4 според тренда за деня и разликата от около 4,2 $ отново е за вас.

При всяка нова операция парите от лихвата остават за вас, и вече имате печалба без да сте вложил нито лев.

В таблицата тук можете да видите и как вървят печалбите във времето!

Внимание!!Това е вариант в който не инвестирате.

Сайтът обаче Ви дава възможност, чрез ваш персонален линк, да намерите свои „младши партньори“. Това са хора които вие ще привлечете да започнат работа в сайта. От инвестицията на всеки от тях, на 50$ бонус при регистрация, ще получите по 1,75$ на края на операцията след 10 дни. Така ако намерите 10 човека, след 10 дни по сметката ще имате още около 10 или 20 долара.

Да дадеш пари на заем чрез „pear to pear“ системата на Уебтрансфер  не изглежда трудно, като да закупите акции (нещо за което трябва да сте учил или прочел много), или да вложите средства в фонд и да чакате да се случат процеси които не разбирате. Всичко става много бързо и лесно буквално за минути.

За да започнете наистина без капитал, ще трябва да се потрудите малко. Ако решите все пак, да вложите и свои средства, 20-30 или 50$ може отново да  ускорите процесът на вашите печалби.

Едно е сигурно – Няма как да загубите!

Естествено, за да се уверите, че всичко е наред, сайта дава възможност да изтеглите парите си веднага щом достигнете до 50$, чрез различни платежни системи сред които е и Paypal. Всичко това можете да постигнете с престой на сайта не повече от 20 минути за един-единствен ден в месеца. Време в което да раздадете спечеленото от вас, на кредит срещу лихва за следващият 10-20 или 30 дневен период.

Може би се питате „какво се случва ако не ми върнат кредита?“

Уебтрансфер  разполага с гаранционен фонд с актив над 15 милиона долара. Този фонд изкупува  вашият „нередовен“ кредит мигновено след подаване на заявка от ваша страна. Така Ви възстановява сумата и лихвата по договорът сключен от Вас, и лицето на което сте дали кредит.

Отговорността за некоректният платец остава в Уебтрансфер.

Звучи интересно нали?

Според изчисленията направени от финансови експерти, със свое вложение от 50 $ и реинвестиция на лихвите от  1-вия месец в нов кредит и кредит „на арбитраж“  за два месеца „съвсем сами“ без партньори, може достигате до доходност от 100$ за 1 месец.

Руски и световни финансови експерти смятат, че именно този P2P тип „микро-кредитиране“, е на път да постави пред сериозно изпитание традиционните кредитни институции.

Ако тази идея Ви допада,  може да опитате още сега с регистрация от тук,  и 50$ бонус за вашият нов бизнес от Уебтрансфер!