Redist Miracle Oil Промо Пакет продукти за коса с 40 натурални билкови масла – ( Шамоан 500мл + Двуфазен балсам 400мл + Маска…

1
300
Добави коментар
mashbg
mashbg

Чудотворен шампоан  с 40 Билки , който  е разработен в REDIST лаборатории за коса, и спомага за нейният по бърз  растеж , както и да  има копринена гладкост и блестяща коса. Той осигурява защита на цвета  за косата си , а с  билковото си  съдържание помага за възстановяване на водния баланс на косъма, отново след стреса на деня.Подхранва и укрепва косъма в дълбочина.

Професионалния Двуфазен балсам с 40 билки е разработена в лабораториите на REDIST, за да блесне косата през деня и да запази тяхната гладкост и копринен вид. Помага на косата ви да възстанови баланса на влагата и предпазва цвета на косата ви.

Чудотворната с 40 Билки Маска за коса  е разработен в REDIST лаборатории за коса и спомага за нейният по бърз  растеж , както и да  има копринена гладкост и блестяща коса. Тя осигурява защита на цвета  за косата си , а с  билковото си  съдържание помага за възстановяване на водния баланс на косъма, отново след стреса на деня.

 REDIST Балсам за грижа за косата осигурява блясък и гладкост на косата. 40 етерични масла съдържат и подхранват косата от сурови външни фактори. Тя може да бъде боядисана, фризьорски или просто естествена, няма да загуби своята жизненост и блясък.

Съдържащи комплекс от естествени съставки, грижа за косата REDIST  защитава цвят на косата от външни фактори, дава изисканост и блясък на косата. Предпазва цвят, интензивно хидратира и възстановява влакната на увредения косъм.

�Грижа за растеж на косата под фотмата  на натурално билково масло (40 вид билки 100% – 150 мл / 5.1 fl.oz.) помага и ускорява растежа  на косата .

Масло от жожоба / Almond Oil / Snake Oil / сусамово масло / Черно кимион Масло / лаврово масло / Зехтин

• Това чудотворно докосване ви грижа за косата продукт, който моментално подхранва косата си с билкови екстракти в съдържанието. 

• Осигурява ослепителен блясък и копринена мекота на косата си. 

• спира косопада  и е ефективен срещу пърхот  

• Осигурява защита срещу влага в околната среда. 

• Работа с 40 различни масло косата блясък, гъвкавост и здравина. 

• осигуряване на контрол форма по време на сушене 

• Спомага за запазване цвета на косата

• Укрепва слаба и чуплива коса. 

• Благодарение на уникалната формула на косата с ценни растителни масла подхранват без претегляне. 

• опростява и ускорява процеса на лист. 

• Само главните съдържание и ценни растителни масла, остават в области, които се нуждае косата. Така че това не влошава коса. 

• изпарение технология е уникална технология активното вещество се смесва с основните полимери, които осигуряват мекота на повърхността на косата и спокойствие. Маслото действа като носител и осигурява всички абсорбира от повърхността на косата.

Съдържание: Масло от лайка,  чесън масло, лимонова трева масло, соево масло, масло от ленено семе навреди, розмарин масло, Пшеница масло, масло от чаено дърво, масло от жожоба, авокадо масло, ментово масло, сусамово масло, масло от чаено дърво от гроздови семки, шафраново масло, маково семе масло , аргановото масло, зехтин, бадемово масло, Sun слънце масло, алое вера, масло от ленено масло, иланг-иланг масло, рициново масло, невен масло, орехово масло, борово масло, бял равнец масло, черен кимион масло, семена от дафиново дърво, репей масло, фъстъчено масло, масло от моркови семена, масло от коприва, тиква масло от семена, Kanola масло, Ратъл прах, кайсия масло от семена, лавандулово масло, масло от семена от нар.