Почистване на офиси | Калина 2012 – Професионално почистване

4
318
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Професионална почистваща фирма „Калина 2012“ с удоволствие ви представя своите офис почистващи услуги за територията на София и цялата страна. Нашите офис почистващи услуги ще трансформират вашето работно място по високо професионален стандарт. Ние ще докоснем всеки сантиметър от офис пространството ви, освобождавайки го от праха и вредните частици. Ще накараме прозорците ви да блеснат. Освен това ще почистим килимите ви, ще изперем меката ви мебел, ще се погрижим за меките подови настилки (килимите), ще изперем щорите. И за да придобие всичко перфектно завършен вид – ще окосим и почистим зелените ви прилежащи площи (при наличие), като през зимата можем да ви предложим и пълно снегопочистване.

Офис почистващите ни услуги включват и така важните за всяка бизнес сграда дезинфекция (санитация) и ароматизация. Нашата цел е перфектността! Ние сме решението за безупречно чистите ви бизнес помещения!

Неглижирането на офиса може сериозно да навреди на бизнес имиджа ви. Чистота на помещенията дава отражение върху ежедневните ви операции по много начини. На първо място, върху здравето на вашите служители. Една благонадеждна бизнес организация знае колко важно е това за атмосферата и КПД на екипа.

Почистваща фирма „Калина 2012“ разполага с висококвалифицирани екипи от професионалисти за всяка офис почистваща услуга на територията на София и страната. Ние ще се уверим, че работата е добре свършена по възможно най-високия за сектора стандарт (даваме гаранция за извършените от нас услуги 12 часа след напускане на обекта). Можем да почистим преди или след работното време на офиса, през седмицата, уикенда или празниците – в най-удобното за вас време, без допълнително заплащане. Така че ще можете да започнете работния си ден на чисто, освежено и подредено място, сред здравословна и предразполагаща среда! Потърсете ни сега!

Почистване на офиси

5 (100%) 1 vote

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!