Нова Година в Пролом Баня – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

 

30.12.2015 ПОТВЪРДЕНА ДАТА ПРОМОЦИЯ има места 450.00 лв. 31.12.2015 ПОТВЪРДЕНА ДАТА ПРОМОЦИЯ има места 450.00 лв.

Транспорт с комфортен туристически автобус;

3 нощувки със закуски в хотел „Radan“ *** в Пролом Баня;

3 обяда на блок-маса;

1 вечеря на блок-маса в ресторанта на хотела;

1 празнична новогодишна вечеря на 31.12 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско;

1 празнична вечеря на 01.01 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;

Ползване на СПА център в хотела (закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена стая, парна баня и тепидариум, вкл. ползване на хавлии);

Пешеходна разходка в Ниш;

Екскурзия до Дяволския град;

Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;

Екскурзоводско обслужване;

Входна такса за Дяволския град (350 RSD);

Входни такси и билети за други музеи и обекти;

Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантирани при мин. 10 заявили туристи)!

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) включено в цената Двойна стая със спалня (не се гарантира) включено в цената Двойна стая за комбиниране включено в цената Деца до 9,99 г., настанени в стая с двама възрастни (без да ползват легло) -165 лв. Деца до 9,99 г., настанени на допълнително легло в стая с двама възрастни -100 лв. Допълнително легло в двойна стая -34 лв. Единична стая 89 лв. Ползване на двойна седалка от един турист 55.00 лв. Нощувка преди датата на отпътуване в хотел „Хемус“ *** на турист в единична стая 40.00 лв. Нощувка преди датата на отпътуване в хотел „Хемус“ *** на турист в двойна стая 25.00 лв. Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване на 30.12.2015 г. (гарантиран при минимум 10 заявили туристи) 12.00 лв. Ученици и студенти 13.00 лв.

Посещението на Дяволския град се осъществява само при подходящи атмосферни условия. Препоръчва се носенето на удобни спортни обувки.

Празничните вечери с неограничена консумация на напитки са на 31.12.2015 и 01.01.2016 г.

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!

Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара

Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

Цената не включва ползване на масажи в уелнес центъра на комплекса: класически масажи (на гръбначен стълб за 10 минути – 600 динара; на гръбначен стълб за 20 минути – 1000 динара; на цяло тяло за 25 минути – 1500 динара; на цяло тяло за 50 минути – 2200 динара), масажи с топли вулканични камъни (за 25 минути – 1700 динара; за 50 минути – 2500 динара). Всички масажи и процедури се заявяват на рецепция на уелнес центъра на хотел „Радан“.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 

Ден 1 6:00 ч. – отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург“, заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 8:00 ч. от площад „Александър Невски“, 8:30 ч. от автогара „Сердика“, по маршрут София – Ниш – Пролом баня. Настаняване в хотел „Radan“ ***. Обяд (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Вечеря (блок-маса). Нощувка.

Ден 2 Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Екскурзия до Дяволския град, защитена местност, в която са формирани два природни феномена – 202 скални пирамиди с височина до 15 метра и два извора с вода с висока киселинност и минерализация. Посещението на Дяволският град включва изкачване до главната платформа в комплекса, откъдето се открива невероятна панорама към скалните пирамиди и планината Радан. Свободно време. Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

Ден 3 Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

Ден 4 Закуска (блок маса). Отпътуване за България. По пътя – пешеходна разходка в Ниш: Площада на освободителите, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Наисус; двореца Бановина. Свободно време. Пристигане в София на автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ вечерта.