ALFAPARF MILANO Semi di Lino Cellula Madre Nourishment Multipllier Подхранваща терапия за коса ( Възстановящ елексир с…

2
392
Добави коментар
mashbg
mashbg

Новата иновативна терапия за подхранване на косата ALFAPARF MILANO Semi di Lino Cellula Madre Nourishment Multipllier.

Съдъжащите се растителни арганови стволови клетки в ампулите от серията притежават способност за самообновяване и като резултат от прилагнето им е една изключително възстановена, блестяща и здрава коса.

Втората съставка от терапията е подхранващият концентрат , който е обогатен с комплекс за блясък и за запазване цвета на косата, който се смесва с еликсира, който е под формата на ампули от първа стъпка и получената емулсия подхранва косъма в дълбочина, без да го утежнява , придава му неповторим блясък и запазва цвета му. 

Начин на приложение: Ампулите се смесват с един от трите вида концентрати от същата серия( Мultiplier Glow, Nourishment , Restrictuing) в съотношение 1:2 в зависимост от желаният резултат-придаване на блясък, подхранване или възстановяване на косата.Не съхранвайте на студено. При евнтуално кристлизиране, сместа в ампулата може да се затопли в топла вода.

Първо разклатете флакона, смесете в купичка от 25 мл. от концентрата с една цяла ампука от елексира .Нанесете получената смес, върху измита и подсушена коса.Оставете косата след това под топлинен източник 15 мин, след което изплакнете косата и оформете по желание.