8 сигурни признака, че сте дете индиго – не ги подминавайте!

1
370
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вероятно сте чували за хората Индиго.

Те носят изключително богата душа, суперинтелигентни са, а тяхната мисия е да бъдат лидери и да показват пътя на другите. Смята се, че имат мистични способности, които често не осъзнават и не винаги успяват да развиват. А знаете ли, че може би вие сте един от тях? Ето как ще разберете …

Чувствате се различни

Като че ли не сте от този свят.

Не разбирате, защо хората мислят и се държат по този начин. Общо казано, като че не принадлежите тук. И най-вероятно е така! Хората Индиго имат определена мисия, която трябва да реализират на определено място. Затова ще трябва да направите промени. Престанете да се свръзвате с хората, които ви носят безпокойство, защото в противен случай никога няма да намерите хармония.

Чувствате постоянен гняв

Хората Индиго са много умни и способни. Именно затова и самочувствието им е много високо. Те се дразнят от глупостта и липсата на амбиции при другите. Най-много нервничат, когато техните способности не са достойно оценени. Имайте предвид, че трябва да овладеете този гняв и да го трансформирате в нещо добро.

Вечно сте в опозиция

Индигото е постоянно срещу йерархията. Не подават на поръчки и контрол. Обикновено стават лидери и организират другите, за да си защитят правата и интересите.

Никой не може да ви излъже

Обикновено хората Индиго подушват лъжата от километри. Понякога се хващат на куката поради социално втълпените вярвания или добротата. Но винаги един вътрешен глас казва, че нещо не е наред. Те имат много силно развита интуиция.

Вие сте наистина уникални

Чувствате, че сте различни и специални. А и другите ви казват, че рядко срещат хора като вас. Освен това имате голяма нужда, да изразите своята автентичност но рядко срещате разбиране. Най-добре е да се свържете с друг Индиго, за да има човек, който ще ви разбере и с който ще споделяте.

Много силни емоции

Знаете какво искате толкова силно, че понякога не знаете какво да правите с цялата тази любов. Обикновено имате обект на който да дарявате – човек от семейството, партньор или домашен любимец. Вие сте изключително емоционален човек и чувствате болката и виковете на целия свят.

Имате проблем със съня

Индиго почти никога не си лягат рано. Те мислят. Дори и да нямат конкретен проблем, в съзнанието им буквално бродят хиляди мисли, идеи, разиграват ситуации и евентуални бъдещи събития.

Чувствате, че не сте дошли случайно на този свят

Вътрешно знаете, че не сте случаен човек. Че имате някаква мисия. Чувствате, че близо е денят, когато ясно ще видите пътя.

loading…

Свързани