Какво очаква родените под знака на китайската зодия Овца през 2018- годината на кучето

34
361
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

 

2018 -годината на Кучето каква ще бъде за родените под знака на Овца?

Годините на зодия Овца са: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Кариера:

Тази година е вероятно в работата да се сблъскате с много конкуренция, което ще наложи да положите много усилия, за да се справите. Когато работите се уверете, че някой друг не твърди, че той е свършил тази работа, а не вие. През 2018 не е вероятно да получите повишение. Понякога може да се почувствате стресирани, но е важно да направите всичко, което можете за да останете позитивно настроени и да не спирате да се борите. Ако планирате да започвате свой собствен бизнес, започнете да планирате и постепенно да действате, но не правете рискови инвестиции.

Фън Шуй сувенири за 2018- годината на жълтото куче

Богатство:

Хората със зодия Овца е много важно тази година да не инвестират в нищо ако това крие дори и малък риск, дори и ваши близки да ви убеждават да го направите. Предразположени сте към финанова загуба тази година. Това не е фатално, но значи, че е много добре да водите подробни записки къде и колко пари харчите всеки един ден.

Любов:

Според предсказанията, мъжете ще срещнат проблеми в тази сфера, защото ще имат конкуренция. Ако успеете да започнете връзка е важно да внимавате някой да не разпространи слух за вас. Ако сте във връзка или се опитвате да създадете такава запомнете едно- тази е възможно да действате импулсивно и затова е важно да се сдържате, за да се избегнат недоразумения и конфликти.

Сувенир зза привличане на любов през 2018- годината на земното куче- charmyrose.com

Здраве:

Важно е тази година да ходите редовно на профилактични прегледи, особено при дискомфорт, свързан с дихателната система, черния дроб и жлъчката. Хранете се правилно, за да имате добро храносмилане и избягвайте бързата храна. Ако сте мъж избягвайте конфликтни ситуации, защото тази година има риск от физическа агресия.

Фън Шуй амулет- куче за късмет през 2018г

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

Какво очаква родените под знака на китайската зодия Овца през 2018- годината на кучето

Гласувайте

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!