Трите китайски зодии с най-голям късмет в любовта през 2018г- годината на кучето

31
516
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

 

Написахме тази статия, за да ви запознаем с трите зодии с най-много късмет в любовта през 2018- годината на кучето според китайската астрология.

Зодия Змия:

През 2018 ще срещнете ного хора, които ще ви карат да се чувствате като у дома. Има вероятност да намерите своята сродна душа. Ключа към успеха е да бъдете мили, търпеливи и да не се отказвате лесно. Мъжете ще имат малко повече късмет в любовта от жените със зодия Змия.

Сувенир зза привличане на любов през 2018- годината на земното куче- charmyrose.com Зодия Прасе:

Зодия Прасе ще имат много късмет в любовта през 2018- това се отнася най-вече за необвързаните жени с тази зодия. Прасетата много пъти ще се влюбват в противоположния пол. Те трябва да бъдат смели и да показват любовта си без да се притесняват. Важно е да не се колебаят и да изпуснат възможност. Почти всеки от проблемите, които ще възникнат в тяхна сегашна или бъдеща връзка може лесно да бъде оправен с комуникация.

Фън шуй комплект кучета за късмет през 2018 годината на жълтото земно куче -charmyrose.com Зодия Кон:

Препоръчва се хората с тази зодия да се стараят да направят добро впечатление на хората. Мъжете с тази зодия най-вероятно ще бъдат много любезни с околните, което ще им помогне да привлекат интереса на противоположния пол. За всички хора с тази зодия се препоръчва да бъдат лоялни и честни. Това почти изцяло ще им гарантира успех в любовта.

Feng shui Сувенир за късмет през 2018- годината на жълтото земно куче

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

Трите китайски зодии с най-голям късмет в любовта през 2018г- годината на кучето

5 (100%) 11 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!