Ергономични ученически раници за момичета и момчета — Orange Center

1
449
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

Раницата е неразделна част от ученика. Тя помага за пренасянето на всички нужни пособия за учебния ден, съхранява личните вещи и е неизменна част от стила. Именно поради факта, че тя е част от ежедневието на децата, трябва да подхождаме сериозно и отговорно към нейния избор. Всяка година с наближаването на 15-ти септември новините продължават да ни съобщават, че теглото на ученическата раница продължава да расте. Това може да означава само едно – трябва да направим най-добрия избор за малките членове на семейството. А именно – ортопедична раница.

Ортопедични раници – най-доброто за Вашите деца

Ние от книжарници Orange center Ви съветваме да се обърнете към ортопедичните раници. Те предоставят комфорт и удобство, като съчетават уникален стил, който със сигурност ще допадне на малчуганите Ви. Ортопедичните раници, които можете да намерите в книжарници Orange center, все по-често се превръщат във водещ избор на родителите. И за да Ви улесним допълнително в избирането на най-подходящата ортопедична раница за Вашите малчугани, ние от екипа на Orange center сме подбрали няколко неща, които трябва да знаете при закупуването на такъв тип ученически пособия.

Защо да изберем ортопедична раница?

Ортопедичните раници често са предпочитани пред класическата ученическа раница именно заради тяхната специфична структура, която разпределя равномерно теглото върху раменете, като предпазва децата от претоварване, както и прегърбване. Освен това, ортопедичните раници предоставят голямо пространство за пренасяне на всичко нужно от ученика и се предлагат в най-различни цветове, нюанси, даже с апликации на любими анимационни герои.

Допълнителни преимущества на ортопедичните раници

Ортопедичните раници, които можете да намерите при нас в книжарници Orange center, се предлагат с омекотен ергономичен гръб. Той е разработен по специален дизайн, който да предоставя най-добрите условия и комфорт за малчуганите. Освен това всички ортопедични раници са изработени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и перфектни резултати през цялата учебна година.

Ортопедични раници с подсилено дъно

Освен комфортен, анатомичен дизайн, ортопедичните раници са оборудвани с подсилено дъно, което допълнително предпазва вътрешността на самата раница от замърсяване. Това преимущество подпомага и при пренасянето на по-тежки неща. Тогава подсиленото дъно позволява на ортопедичната раница да запази формата си, без да създава допълнителна тежест за детето Ви.

Ортопедични раници с няколко прегради

Ортопедичните раници, които можете да намерите при нас в книжарници Orange center са произведени както с едно, така и с множество отделения. Всички майки знаят, че децата имат нужда от повече пространство. Освен това, често имате нужда от още едно отделение за обувки, боички или несесери. Е, с нашите ортопедични раници можете да изберете най-подходящия дизайн, както и разпределение на пространството, което да подхожда най-добре на Вашето дете. Повечето ортопедични раници, които предлагаме, имат възможност и за допълнително разширяване на предното отделение, което достига до 8 сантиметра.

Ортопедични раници в крак с технологиите

Освен гореизброените екстри, при нас можете да намерите ортопедични раници, които са на “ти” с новите технологии. Те предлагат 3 отделения, като най-вътрешното е пригодено за пренасяне на лаптоп с големина до 15.6”. Освен това, тези модели ортопедични раници разполагат със средно отделение, оборудвано с кабел и изход за USB и специален джоб за преносима батерия.

Система за закопчаване на ортопедичните раници

Често се случва на човек, носещ раница, да се притеснява от това, някой да я отвори и да си вземе каквото си иска. Особено притеснително е това при децата. Но няма нужда да се притеснявате повече! При нас в книжарници Orange center можете да намерите ортопедични раници за малчугани, които предлагат както външно, така и вътрешно закопчаване на раницата. Системата създава допълнителна сигурност на децата Ви, като едновременно с това е разработена за лесна употреба от тяхна страна.

Ортопедични раници със странични джобове

Страничните джобове на ортопедичните раници са може би една от основните и най-удобни принадлежности. Те позволяват както лесно пренасяне на бутилки с разнообразни течности, като вода, сок и други, но могат и да съхраняват дребни детайли, като стотинки, билети, карта за градски транспорт и други. Именно затова ортопедичните раници, които можете да намерите в книжарници Orange center, са произведени със странични джобове за осигуряване на максимално удобство на Вашите деца.

Ортопедични раници с подсилени, анатомични презрамки

Какво по-важно за една ортопедична раница от здрави, сигурни и анатомични презрамки? Все пак, имаме подсиленото дъно, което да помага по-лесното пренасяне на по-големи товари, но имаме нужда и от здрави, анатомични презрамки, които да ни помагат в тази тежка задача. Всички ортопедични раници, които можете да намерите в книжарници Orange center, са оборудвани с подсилени, анатомични презрамки, които да дават сигурност, както на Вас, така и на Вашите деца. Презрамките на всички ортопедични раници са лесно регулируеми в зависимост от изискванията и нуждите на Вашето дете.

Ортопедични раници с допълнителни екстри

Някои от ортопедичните раници, които предлагаме са снабдени и с малка дръжка, тип ръкохватка, която позволява на Вас и Вашето дете да пренасяте раницата на ръка. При нас можете да намерите и ортопедични раници, които освен подсилени презрамки разполагат и с гръден колан, който да осигурява неподвижност и по-добро разпределяне на тежестта.

Сигурност на ортопедичните раници

Един от елементите, който задължително трябва да присъства на всяка ученическа ортопедична раница, е светлоотразителят. Той действа като невидим предпазител на Вашите деца, като ги прави по-видими при пресичане на улици. Именно затова, ортопедичните раници, които можете да намерите в книжарници Orange center, са оборудвани със светлоотразителни ленти, които да защитават Вашите деца.

Ортопедични раници в крак с модата

Всички знаем, че когато децата се запалят по предаване или анимационен герой, това често означава цялостна екипировка на бранда. Но не се тревожете, защото ние можем да Ви помогнем. В книжарници Orange center можете да намерите ортопедични раници за малки и големи, които предлагат както по-семпли и прости шарки, така и дизайни с известни франчайзи, като Междузвездни войни, Замръзналото кралство, Трансформърс и много други.

Ортопедични раници с подарък

При нас в книжарници Orange center можете да намерите най-добрите ортопедични раници за Вашите деца, които често идват в комплект с подарък. Ние знаем колко е трудно избирането на подходящи пособия за учениците, затова Ви помагаме в тази задача. Към част от ортопедичните раници можете да намерите подаръци, като несесери (пълни или празни, овални или правоъгълни, пластмасови или от плат), спортни торби, както и портфейли. По този начин Вашите деца ще имат не само ортопедична раница с любимите си герои, но и целия необходим набор от пособия.

Какво трябва да знаете при избирането на ортопедични раници?

При избирането на раница е важно да се предвиди за колко голямо дете я купувате. Не заради размера ѝ, а заради обема на ортопедичната раница. Често, когато децата са в предучилищна или начално училище те имат много повече учебни тетрадки, както и разнообразни пособия за рисуване, писане и много други. Именно затова за тях Ви е нужна по-голяма ортопедична раница, за да може малчуганите да могат да си вземат всичко нужно за часовете. Ние от книжарници Orange center Ви съветваме да внимавате с теглото на ортопедичната раница на Вашето дете. Независимо колко са важни пособията, ако тя надвишава 10, максимум 15% от общото тегло на малчугана, то е редно да извадите нещо от нея.

Разбира се, важно е да вземете под внимание и ръста и теглото на детето, за което купувате ортопедичната раница. Ние Ви препоръчваме при закупуването на ученическа, ортопедична раница, детето да я пробва както с тениска, така и с яке. По този начин може да прецените размера най-добре за да е удобна на Вашето дете, независимо от сезона.

Разпределение на учебниците в ортопедичните раници

Оптималното решение за разпределението на учебниците е те да бъдат разположени в джоб, който се намира най-близо до гърба на детето. Именно затова при избора на ортопедична раница, трябва да изберете вариант с няколко прегради. Нашите ортопедични раници предлагат различни разновидности с различни на брой прегради, в зависимост от Вашите изисквания. За да намалите допълнително напрежението върху гърба на детето Ви, ние Ви съветваме да избирате несесери и принадлежност, изработени от по-леки материали. Например несесерите от плат са много по-леки от тези, направени от пластмаса.

Препоръчваме Ви, също така, да изградите навик, както у Вас, така и при малчуганите, всеки ден да изпразват ортопедичната раница и да я подреждат само с нещата, които са им нужни за следващия ден. По този начин ще научите децата си да не носят излишни предмети, които допълнително да тежат на гръбначния стълб. Именно малките промени могат значително да намалят теглото на ортопедичната раница на детето Ви.

Нашите ортопедични раници

При нас в книжарници Orange center можете да намерите само най-добрите ортопедични раници, изработени от висококачествени материали. Предлагаме модели, които са подходящи, както за първокласници, така и за пораснали ученици. Ортопедичните раници, които предлагаме са налични, както онлайн, така и в книжарници Orange center. За повече информация се свържете с нас!

Доверете се на книжарници Orange center при избирането на най-добрите на пазара ортопедични раници и аксесоари за ученика!

Ортопедични раници – най-доброто за Вашите деца Защо да изберем ортопедична раница? Допълнителни преимущества на ортопедичните раници Ортопедични раници с подсилено дъно Ортопедични раници с няколко прегради Ортопедични раници в крак с технологиите Система за закопчаване на ортопедичните раници Ортопедични раници със странични джобове Ортопедични раници с подсилени, анатомични презрамки Ортопедични раници с допълнителни екстри Сигурност на ортопедичните раници Ортопедични раници в крак с модата Ортопедични раници с подарък Какво трябва да знаете при избирането на ортопедични раници? Разпределение на учебниците в ортопедичните раници Нашите ортопедични раници