Той каза, че училището е загуба на време и обеща на родителите си да стане милионер, преди да навърши 18! Вижте историята му!

Той каза, че училището е загуба на време и обеща на родителите си да стане милионер, преди да навърши 18! Вижте историята му!

Ерик Фименем се обзаложи преди три години с родителите си, че ако стане милионер до 18-годишна възраст, той няма да отива в колеж.

Веднага напуснал училището, защото смятал, че това е загуба на време и учи от дома си. И, разбира се, Ерик спечели и историята му обиколи света.

„Спечелих облога за един милион долара с родителите си. Благодарен съм на всички „, каза той във вторник.

Винаги е мразел училището и всичко е започнало през 2011 г., когато той е на 12 години, а баба му му дала $ 1 000. Ерик реши да инвестира парите в биткоини/криптовалута по препоръка на брат си, Скот.

„Не бях на училище. Играх игри и животът ми беше средно скучен в този момент. Независимо от начина, по който се опитвах, не успявах, имах тройки и просто се уплаших, защото учителите ми виждаха неуспехите в училището като нещо лошо. Един професор дори каза, че никога няма да успея в нищо и че трябва да напусна и да работя в „Макдоналдс“.

Родителите обаче решиха да ме отпишат от училище и...
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност