Кои полускъпоценни камъни ще ни носят късмет през 2018г- годината на кучето

7
462
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Идва 2018- годината на кучето. Полускъпоценните камъни са добър начин да привлечем още малко късмет, успех и любов в живота си- написахме тази статия специално за вас, за да ви запознаем с подходящите полускъпоценни камъни за годината на кучето- 2018.

Фън Шуй сувенири за 2018г- годината на кучетоФън Шуй подаръци за 2018г- годината на кучето

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018

Преди да изброим камъните е добре да се отбележи, че най-добрият начин да се възползвате от който и да е полускъпоценен камък е да го носите върху себе си, като бижу. Причината за това е, че по този начин той постоянно се допира до вас и работи с енергията на вашето тяло. Ако не харесвате да носите бижута, втория най-добър начин е да имате фън шуй дръвче или дръвче-свещник с камъка, който да държите в помещението, в което прекарвате по-голямата част от времето си- например офиса, в който работите или спалнята. Пламъчето на свещника активира положителната енергия на камъка и я кара да се разпръсне из цялото помещение. Бижутата и дръвчетата също са прекрасен и оригинален подарък за ваш близък, на който бихте искали да подарите малко късмет.

Карнеол

Карнеола е камък, използван още от древността- открива се във всички древни култури. В древен Китай е използван за изработката на защитни амулети, а в Тибет- за прогонване на лоши сили. Вярва се, че помага при импотентност, анемии, трудно забременяване, безплодие. Псичиески, той помага срещу депресия, меланхолия и умора. Успокоява и лекува мъката и гнева и ни помага да преминем през трудни моменти от живота си. Отключва творческите ни сподобности и ни помага да се съдредоточим, което е полезно за студенти, които трябва да се концентрират върху ученето.

Тук можете да намерите: бижута, сувенири и подаръци от карнеол

Опушен кварц

Опушеният кварц е много силен заземяващ камък. Много добре успява да разсее всяка негативна енергия. Това го прави силен защитен камък, както и много полезен срещу депресия, страх, ревност, стрес. Също помага за облекчаването на скръбта.

Тук можете да намерите: бижута, сувенири и подаръци от опушен кварц

Хематит

Хематитът е силен камък с успокояваща и заземяваща енергия. Известен е още и като „камъка на ума“- той балансира ума, тялото и духа, подпомага логическото мислене. Заради усещането на стабилност, което носи със себе си, той е идеален ако имате психически или емоционално изтощаващо ежедневие и имате нуждата да се почувствате заземени и стабилни. Долу можете да видите снимки на гривни от хематит в комбинация с друг камък:

Бижута, сувенири и подаръци от Хематит

Ако се интересувате от китайска астрология и Фън Шуй ви препоръчваме и тези статии:

Кои полускъпоценни камъни ще ни носят късмет през 2018г- годината на кучето

5 (100%) 1 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!