Този мъж намира нова любов след смъртта на годеницата си. Но когато разказва на майка си за нея, тя му показва снимки, от…

1
156
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вярвате ли в съдбата? Понякога има толкова много неочаквани събития, че започваме да мислим, че това не е съвпадение.

Животът прави неочаквани завои, които имат способността да ни изненадат. Любовната история на тази двойка започва в ранното им детство и завършва 30 години по-късно след едно трагично събитие.

Джъстин Паундърс беше в тежка депресия, след като неговата годеница, Адриан Робъртс, почина. Беше сигурен, че никога повече няма да намери любовта. Майка му се молеше всеки ден и се надяваше, че Джъстин ще срещне някой, който може отново да го направи щастлив.

След известно време нейните молитви се сбъднаха.

Един ден Джъстин взе решение да се регистрира в уебсайт за запознанства и имаше късмет да срещне чудесна жена там. Тяхната връзка се развиваше бързо и скоро не можеха да си представят живота без един на друг. Един ден Джъстин реши, че е подходящият момент да представи на майка си новата си приятелка Ейми Гиберсън.

Тогава се случи най-неочакваната ситуация в живота му.

Майка му му показа снимки от детската градина. Джъстин си помисли, че малкото момиче на снимките изглежда много познато. Оказа се, че новата приятелка на Джъстин е първата му любов преди да отиде дори на училище. Те са се срещнали, когато са били деца в детската градина. Той беше шокиран и не можеше да повярва, че това е реално. След толкова много години отново се влюбва в нея и то след години на депресия.

Около 30 години са минали, докато отново се срещнаха и този път планират да останат заедно завинаги. Двойката смята, че Адриан Робъртс е техният ангел-пазител, който им е помогнал да се намерят отново един друг. Чудно е, че след такъв труден период Джъстин е могъл да остане силен и да заживее живота си отново!

Каква красива любовна история! Моля, споделете тази публикация с приятелите си.

loading…