Купи тефтерче от “Под Моста” – помогни на болни деца

16
357
Добави коментар
anamariq
anamariq

В един от най-вълшебните месеци от годината, забързани между работа, лекции и други задачки, когато вече прехвърчат снежинки и коледна украса оцветява битието ни, бихме искали да дарим топлина и подкрепа на деца, които наистина се нуждаят от тях!

Не сме художници, нито кой знае какви творци, но знаем, че това, което правим със сърце, ще зарадва искрено някого. А едно тефтерче под ръка за вдъхновението никога не е излишно! Тази година “Под Моста” се включва в инициатива в подкрепа на болни деца, които се нуждаят от лечение. Всички тефтерчета са изрисувани от екипа на “Под Моста”. Тефтерчетата са брандирани с печат на сайта, а във всяко едно от тях ще откриете специално послание и мънички изненади от нас.

Инициативата е изцяло финансирана и създадена от екипа на “Под Моста”, а 100% от цената на тефтерчетата ще бъде дарена. Със събраните средства ще бъде закупена прежда в подкрепа на инициативата “С вяра в доброто – подари надежда”, в която стотици жени от България плетат одеяла, шапки, шалове, ръкавици и играчки и продават изплетеното от тях за редица каузи. Всички техни кампании са с дарителски сметки и събраните средства са използвани само за лечение. През 2017 година Национална мрежа за децата награди “С вяра в доброто – подари надежда” с голямата награда в категория “Герой на децата”.

Нарисуваните тефтерчета са от рециклирана хартия в размери 17.6*25 cm и 12.3*17 cm. Цената на всяко едно от тях може да бъде открито под съответната снимка в нашата Facebook страница. В продължение на няколко седмици ще ви показваме какво сме изработили, а броени дни преди Коледа ще закупим и изпратим преждата. 

Тефтерчетата можете да поръчате под коментарите на всяко едно в поста ни във Фейсбук (който можете да видите по-долу). 20 тефтерчета ще бъдат продадени. Можете да получите избраното от вас при лична среща, ако сте от София, или по куриер за ваша сметка.

Ако искате да станете част от инициативата, посетете Facebook страницата ни и си харесайте тефтерче!

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.