Мая Илиева и Ивайла Бакалова баджаначки! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
3246
Добави коментар
mirovasilevcom
mirovasilevcom

Вдовицата на покойния Георги Илиев – Мая Илиева, и моделът Ивайла Бакалова са баджаначки. Доверени източници разказват, че от известно време насам двете красавици не си говорят.
 
Оказва се, че Илиева е била с настоящото гадже на Ивайла – ресторантьора Веселин Денков-Брадата, много преди Бакалова да го познава. „Малцина знаят, че Веско Брадата всъщност е първата любов на Мая.
 
Бяха гаджета още преди тя да срещне Жоро Илиев. Брадата дълго време не можеше да я прежали, но не смееше да се мери с Главния. Говори се дори, че още си я обича“, разкриват запознати.
 
Според тях именно това е и причината днес Мая и Ивайла да са скарани. Двете бяха приятелки, преди Бакалова да се хване с Веско Брадата. Макар вдовицата на Жоро Илиев отдавна да няма отношения с ресторантьора, Ивайла се раздирала от ревност.
 
Затова допринасял и Денков, чиито очи веднага светвали, щом чуел името на Мая.

Друга любопитна подробност е, че според столични клюкари Веско Брадата е стерилен, което отхвърля вероятността Ивайла да е бременна. Новината, че Бакалова чака бебе от Денков, упорито се тиражираше през последния месец. Наши източници обаче ни увериха, че това е лъжа, което обяснява и защо въпреки двата брака зад гърба си, ресторантьорът няма наследници.
 
Припомняме, че Ивайла и Веселин Денков са заедно от няколко месеца. Шефът на една от най-известните кръчми в столицата е пословичен със скъперничеството си.
 
Ресторантьорът бил толкова стиснат, че пиел вода от чешмите в дубайските хотели, защото му се свидело да даде 2 евро за бутилка от магазина. Пак за да си спести някой лев, Веско Брадата никога не си наемал хотел, когато ходел при Ивайла в Дубай. Той отсядал в апартамента й, където моделката живее заедно с 14-годишната си дъщеря./blitz.bg