Протестът на еколозите стана политически :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Протестът на еколозите стана политически :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Протестът на еколозите стана политически – „Да, България“ и ДСБ яхат протеста срещу Банско.

Маските паднаха. Не протест на еколози, а протест на политическите партии, които не успяха да влязат в парламента, е планиран за довечера.

От сутринта активисти на "Да, България", станала известна като "Дай, България" и ДСБ прозвъняват партийните организации, за да маршируват срещу решението на кабинета за Банско. И тъй като ще има доста хора на почивка, планират и нов протест на 4 януари.  Проваленият министър на правосъдието от кабинета "Борисов 2" Христо Иванов съобщи през социалните мрежи, че ще протестира срещу кабинета, пише Канал 3. 

"Корупцията завладява държавата - има си премиер, министерски съвет и министри, има си партии и парламент, има си прокуратура и служби, има си банки като ПИБ, има си и БНБ, която да ги крепи и замазава. Сега иска да си отхапе още едно парче от Пирин", е написал новият еколог Иванов.

Той обаче изпада в шизофренична...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност