Бетфеър тенис- Започна турнира в Бризбейн, Австралия! | Вземи 200лв. начален бонус от Бетфеър 31.12.2017г.

1
358
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Започна тенис турнира в Бризбейн, Австралия! Вземи 200лв. начален бонус от Бетфеър! Този петък се даде старт на тенис турнира в Бризбейн, в който ще се включат едни от най-добрите тенисисти в света. Един от тях е световният №3 Григор Димитров. Българинът ще бъде водачът в този турнир и получи привилегията да започне от втория кръг. Негови по-големи съперници ще бъдат Анди Мъри, Ник Кирьос и Милош Раонич. Григор също така е миналогодишния победител от Бризбейн. Победител при жените от миналата година пък е Каролина Плишкова. Информация за мачовете на Гришо, може да видите по-долу в статията.

Ако желаете да направите своята първа регистрация в сайт за спортни залози, може да се възползвате от нашия Бетфеър бонус код по-долу и да залагате на тенис мачовете, както и на други спортни събития.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Друга новина около участието на хасковлията в турнира е, че неговият съперник ще бъде австралиецът Джон Милман, който е 128-мия поставен в схемата на АТП. Това от никаква страна не трябва да буди притеснение у българина. Другата заплаха за него е завърналият се наскоро Анди Мъри. Шотландецът получи контузия в бедрото през юли. В интервю Димитров заяви, че физически е готов за този турнир, но психическата му форма не е напълно готова. Друго което той добави, по адрес на Мъри е, че той е един от хората, които винаги намират начин да се справят с трудностите и го определи като опасен.

Това бяха последните новини около нашата тенис звезда- Григор Димитров и участието му на турнира в Бризбейн! Сайтът ни предлага предлага и бонуси за други големи онлайн букмейкъри. Може да вземете 100 лева от Бет365, използвайки нашия Бет365 бонус код! Друго предложение е нашия Ефбет бонус на стойност 100 лева. За други подобни предложения и интересни спортни статии, не спирайте да следите Бонус Кодове!