Гери-Никол се препича на Сейшелите :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
313
Добави коментар
mirovasilevcom
mirovasilevcom

Поп старлетката Гери-Никол избяга от студа на Сейшелските острови. За пътуването до екзотичната дестинация изпълнителката на „Готина и луда“ съобщи с редица фотографии в профила си във Фейсбук. „Най-накрая дойде време за почивка и за мен“, написа тя към кадър, на който се препича върху скала.

Неестествените снимки обаче, които по традиция показват яка дупара и минималистично кръстче, зародиха съмнения във феновете й, че е прекалила с програмите за корекции. „След като толкова време си смалява кръста, не можа ли да отделиш няколко минути да премахнеш изгарянията?“, „Нескопосан фотошоп!“ и „Малко си поудължила бутчетата“, са само част от коментарите на последователите й в социалната мрежа.

Междувременно се очаква Гери-Никол да сформира дует с руската звезда Тимати. Класираният под номер 4 в подредбата на сп. Forbes за най-богати знаменитости в страната на матрьошките и водката певец, който ще извие глас у нас на 16 февруари, ще се срещне лично с 19-годишната красавица. Според слуховете, отличничката на Х Factor се е свързала с Тимати с помощта на Филип Киркоров, който миналата година също записа съвместно парче с RnB изпълнителя. /Пик