Извозване на стари Мебели/София/

2
349
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Можем да ви предложим бързо и ефективно решение на проблема с изхвърлянето на старите ви мебели в София.

Ние от Хамали Стоянов сме тясно специализирана фирма за извозване на стари мебели и други битови отпадъци от жилища в София и околностите.

Предлагаме и други допълнителни услуги свързани с почистване на мазета, тавани и гаражи от битов и строителен отпадък на много конкурентни цени.

Нашето предимство е, че можем да ви кажем колко ще ви струва желаната от вас услуга още предварително. След кратък разговор по телефона ние ще преценим дали е необходимо да се направи БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД на място или ще ви дадем КРАЙНА ЦЕНА ОЩЕ НА МОМЕНТА.

За да не бъдем голословни сме изложили кратък списък с ориентировъчни цени на най-често ползваните услуги от нашите клиенти.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ Частично извозване на единични бройки непотребни мебели.

Изнасяне на 1 брой едро-габаритен предмет – стара мебел / електроуред в София – 50 лева. Изнасяне на 2 броя стари мебели – шкаф, легло, диван – 60 лева. И така по 10 лв. за всеки допълнителен голям предмет.

ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ на апартаменти в София от стари мебели и битов отпадък:

Почистване на 1-стаен апартамент 150 – 180 лв. Почистване на 2- стаен апартамент – 200 – 250 лв. Почистване на 3-стаен апартамент – 300 – 350 лв.

Цените включват: демонтаж на мебели, шкафове, секции, събиране на дребните отпадъци в чували и извозване до депо за отпадъци.

Почистване на мазета и тавани примерни цени.

Средна цена за почистване на мазе в София – 150 лева за едно лично помещение.

Почистване на таван – от 200 до 300 лева за 1 помещение в зависимост от количеството на отпадъците и от кой етаж ще се изнасят при липса на асансьор.

Всяка оферта включва необходимия брой хамали, собствени чували и транспортиране до сметище в столицата.

Предлагаме безплатни посещения на място, приблизителна или крайна цена за почистване още по телефона.

Поискай оферта още сега! 0893 484 770