Вижте как изглежда вече порасналата дъщеря на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков (снимки)

1
650
Добави коментар
slavchev
slavchev

Дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков –  Йоанна, втрещи приятелите си в социалната мрежа за споделяне на снимки инстаграм със скандални кадри, пълни със сатанински послания и садо-мазо елементи.

20-годишната студентка по медицина е слабото място на своите родители.

Преди година Ернестина и Андрей трудно приели решението на единственото си дете да замине да живее на 500 км от тях. Разкрепостената Йоанна обаче избрала да следва не в столицата, а в Медицинския университет във Варна, за да е далече от тях.

Там, далеч  от контрола на родителите си, тийнейджърката се развихрила истински. Всяка вечер красавицата купонясвала по дискотеките. Върхът  за Ерна и Андрей дошъл, когато научили от свои приятели на морето, че всяка седмица Йоанна сменяла мъжете в живота си. Младата студентка се възползвала максимално  от факта, че живее сама, пише Хот Арена.

Докато колегите й гледали да  избутат изпитите с тройка, своенравната бъдеща докторка здраво  залягала над учебниците. Първи курс амбициозната Йоанна, която мечтаела да стане пластичен хирург,  завършила с  отличен успех.

Единственото, което притеснявало родителите й било увлечението й по скандалната Анджелина Джоли.

Първо Йоанна се опитвала да й подражава само визуално. Тя уголемила устните си и заприличала на нейно копие благодарение на зверски диети. Йоанна карала само на кафета и цигари, а манията й да е само кожа и кости, напоследък станала опасна.

Докато Анджелина бе омъжена  за Били Боб Торнтън, и двамата носели около врата си шише с кръвта на другия, в знак на любовта помежду им. Йоанна подражавала на холивудската звезда и често публикувала в интернет своите кървави послания.

loading…

Свързани