Милано и Езерата с Директен Полет от Варна

29
363
Добави коментар
DSTours
DSTours

Екскузрия до Милано с Директен  полет от Варна

 

Възможност за посещение на езерата Комо, Лугано, Маджоре и Боромеовите острови

 

 

 

● Чартърен полет Варна – Верона с Bulgarian Air Charter ● Панорамни обиколки на Милано и Верона ● 3 Нощувки със закуски в хотел 4* в Милано ● Промоционална цена за РАННИ записвания до 02/02/2018

 

 

Разписание на полетите в местни времена (подлежи на препотвърждение):

 

Варна – Верона:  10:00 – 10:55 Верона – Варна:  17:00 – 20:00 Екскурзия до Милано – Програма:

 

 

1 Ден: 28.04.2018г.:

Отпътуване за Верона с директен чартърен полет от Варна. Кацане на летището във Верона и трансфер до Милано. Обзорна обиколка на историческия център на Милано: Пиаца дел Дуомо с катедрала в неоготически стил, Ла Скала – един от най- престижните световни оперни театри; замъкът Сфорцеско (отвън), покритата галерия на Виктор Емануил II. Настаняване в хотела, свободно време и нощувка.

 

2 Ден: 29.04.2018г.: 

След закуска свободно време или по желание целодневна екскурзия до езерото Комо и гр. Лугано: разглеждане на градчето Комо – площад “Кавур”; Паметникът на съпротивата; храмът “Волтиано”. По желание изкачване със зъбчата железница до Брунате – курортно селище, където през 1912 г. умира Пенчо Славейков. От самия град се разкрива невероятна гледка към цялото езеро Комо. Отпътуване за Лугано (Швейцария). Връщане в Милано. Нощувка.

 

3 Ден: 30.04.2018г.:

Закуска в хотела. Свободен ден в Милано или целодневна екскурзия до езерото Маджоре и Боромеовите острови: посещение и свободно време в гр. Стреза, корабче до островите: Изола Бела и Изола Мадре, разглеждане на интериора на семейния дворец на фамилияте Боромео. Свободно време в градините “Театро Масимо“ и посещение на ботаническата градина Изола Мадре. Прибиране в хотела и нощувка.

 

4 Ден: 01.05.2018г.:

След закуска освобождаване на стаите и отпътуване за Верона. Трансфер до летището за директен чартърен полет Верона – Варна.

 

 

 

 Пакетната цена от 850 лв е на човек, настанен в двойна стая в хотел „Visconti Grand Palace“ 4*, на база закуска, за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ. За повече информация и резервации, свържете се с Ди Ес Турс: 052 607 609 (Офис Варна) и 056 826 355 (офис Бургас)

 

 

 

 

 

Пакетната цена включва: 

 

– Самолетен билет Варна – Верона – Верона с включени летищни такси; – Регистриран багаж 23 кг и 10 кг ръчен багаж с макс. размери 55x40x20; – 3 нощувки със закуски в хотел 4*; – Панорамни обиколки на Милано и Верона с екскурзовод на български език; – Трансфер летище Верона – хотел в Милано – летище Верона; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс; – Представител на туроператора по време на пътуването;

 

 

 

Цената не включва: 

 

 

– Разходи от личен характер; – Допълнителни екскурзии – по желание:

 

1. Целодневна екскурзия до езерата Комо и Лугано, Швейцария: 42 евро за възрастен / 21евро за дете;

2. Целодневна екскурзия до езерото Маджоре и Боромеовите острови: 48 евро за възрастен / 24 евро за дете;

 

 

 

 

 

 

Мнение на турагента

 

Екскурзията до Милано с директен полет от Варна Ви дава възможност да посетите и разгледате не само забележителностите на град Милано, но и да се насладите на невероятните гледки към Алпийските езера Комо, Маджоре, Лугано. Чартърният полет от Варна до Верона е удобство за живеещите в Източна България, а датите на екскурзияте са съобразени с почивните дни за Майските празници.