Хороскоп за днес – 22 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
330
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 22 февруари 2018 г.:

Овен 21 март – 20 април

Денят започва с провокация, със закъснение или провалено обещание. Очертават се скандали, ако се повдигнат болни теми. Следобед е време за изчистване на конфликти, за прошка, за търсене пътища към другите и начини да се подновят прекратени контакти. В организма ни се включват фините енергии. Оставете неприятното в миналото, не се връщайте към разговори и спорове, които ви разстройват. Добре е да се проведе диета. Прочистете се от вредните мисли и направете нова крачка към старата работа и любов.

Телец 21 април – 20 май

Родените около 10-15 май да спазват законите и да не влизат в открити битки с Темида. Простете си взаимно греховете, изгладете отношенията с тези, с които смятате да водите дела. Така и двете страни ще си спестят безсмислени разходи и загуба на време. Може да се намери дума и подход във всяка ситуация и да се извлече полза от проведените разговори. Днес може да се приготвят лекарства и за най-тежките болести и да се кажат думи, които ще махнат от сърцата огромна тежест. Споразумейте се по имотни и наследствени делби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Началото на деня носи повече рискове и тенденция към провокативни разговори. Важното оставете за следобед, когато мненията лесно ще се уточнят, позициите ще се напаснат и отношенията ще се изгладят. Тръгнете в посоката на взаимното разбирателство, споделете разходи и болки, намерете начин да разделите неделимото. Ще се наложи да направите някои отстъпки в името на любовта и професионализма. Пътувайте, направете резервации, преместете се на нова служебна позиция и в нов дом. И визията ви се променя.

Рак 22 юни – 21 юли

Още със ставането си пожелайте това, което сте забравили да поискате вчера. Денят започва с проблеми и уточняващи разговори, но следобед отношенията ще се изгладят. Може да ви се даде втори шанс, възможност да коригирате стореното и казаното в миналото и да промените траекторията на живота си към една общо приемлива цел. Ще получите покани и съобщения. Идват пари и придобивки, възможност да намерите път към нова работа отговаряща на желанията и амбициите ви. Целта е лесно достижима.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на честната политика. Не се опитвайте да прикривате нещо, което другите знаят. Признайте си, ако сте сбъркали и нарушили дадено обещание. Сънищата от тази вечер показват истинското ви предназначение и цел, заниманията и пътя, който трябва да следвате. Родените в третата декада ще трябва да задейтват бързи корекции, за да запазят пари и престиж. Този ден изисква да направите крачка назад или встрани, за да си дойдете на пътя още утре. Пред вас ще се отворят два варианта. Не се отказвайте, движете ги паралелно.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на придобивки, покани и възможности да се внедрите в нова среда, да намерите добра работа или начин да изкарвате нещо допълнително. Подновете връзки и отношения, в които още виждате смисъл и възможност да се постигне непостижимото преди. В момента може да се направи преход към нова навивка на развитие, като се използва старата база, ресурси и потенциал. Правете това, към което имате някаква неустоимо влечение. Този ден показва къде да си търсим късмета и какво е истинското ни предназначение.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят може да започне с нерви и ядове, но до вечерта ще се намери начин да се излезе с чест и с придобивки от всяко положение. Бъдете дипломатични, скандалите разболяват и вредят. В момента в организма ни се включват фините енергии, душата е лесно ранима, но и лесно прощава, ако си направиш труда да поискаш извинение. Може да се намери лек за всяка душевна болка и походящото за тялото лекарство. Едно пътуване ще ви освежи и срещне с подходящите хора. Утре ви чака успешен ден.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден, срещате противопоставяне от страна на екипа и колектива, с който работите. Не засягайте общите нитереси, напаснете се на изискванията на околните и не влизайте в лични битки. Този ден изисква да протегнеш ръка и да се извиниш ако трябва, но не и да търсиш начин да се измъкнеш от отговорност или да натопиш другия. Навлизаме в деня на феникса. До утре с лекота може да се възродят стари връзки, които още разтуптяват сърцата и стимулират работата ви. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Поставете условията си, но и бъдете склонни да простите, ако видите у другите желание за помирение. Ден на високите енергии. Може да се разберете и по най-трудните положения в личния си и професионален живот. Всеки ще направи своята стъпка напред или назад в тангото на живота и ще получи лично удовлетворение. Ще направите силен ход и в бизнеса, но ще го усетите по джоба малко по-късно. Ако отложите за утре ще се окаже, че сте пропуснали момента и лагерите в живота ви вече окончателно са се оформили.

Козирог 22 декември – 20 януари

Рано сутринта започвате с провокации и качвате адреналина. Случващото се у дома или на работното място ще ви амбицира да се докажете, да направите ход, който не са очаквали от вас и да подадете ръка на тези, с които обикновено враждувате. Дипломатичната ви игра ще донесе късмет, пари и ползи. Ще намерите съюзнк и може би съдружник в днешния ден и ще разпределите ролите адекватно. От действията ви ще дойдат не само ползи, но и спестяване на усилия и средства. Ден за пътуване, преместване и командировки.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес дайте предимство на децата, на близките и приятелите. Самостоятелните ви и некоординирани инициативи ще водят към загуби на енергия и средства. Преди да направите избор допитайте се до хора познаващи материята, работата и свързаните с нея подробности. Обмислете всичко, запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и разболяващо. Спазвайте душевна и физическа диета. Организма ни се преустройва на по-фини нива. Не се дръжте грубо, не позволявайте подобно поведение на другите към вас.

Риби 20 февруари – 20 март

Може да се сдобрите с тези, които ви липсват и да поставите усливията си на тези, които ви пречат и вредят. Денят може да започне с неприятни обяснения, но до вечерта ще влезете в желания от вас коловоз, ще намерите работа, ще уредите договор и ще подновите връзка. Този ден ви дава шанс да спечелите нещата, от които се нуждаете, да получете разбиране и любов от близки и колеги и да се изявите на изпити и конкурси. Утре следобед вече няма да е така, очертават се проблеми. Не планирайте нищо рисково в непозната среда.