Ключари в Суха Река, Автоключари – kluchar.com

1
164
Добави коментар
Locksmiths
Locksmiths

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Сухата река от 1998 година до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна ключарска помощ седем дни в седмицата през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове, ние правим всичко това денонощно.

Денонощните Ключарски услуги включват:

Отключване на жилище или автомобил
Изработка на ключ по същия код
Изработка на ключ с различен от стария код
Проучване за сигурността на дом, офис, магазин
Индивидуални ключарски решения
Резервен ключ с транспондер
Подмяна на заключването на врати, автомобили
Дублиране на ключ
Замяна на износен ключ с нов
Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
Монтаж на автомат за входна врата
Отключване, ремонт и реставрация на сейф – каса

Независимо дали имате нужда от монтаж на нови ключалки, автоключар за отключване на кола или жилище, ние имаме подходящите професионалисти на разположение. Обадете се сега за да си спестите ценно време и пари.

Ние не само сме бързи, но също и уважавани професионални ключари във вашият град.

Ще сме щастливи да отговорим на всичките Ви ключарски въпроси, всеки път когато имате нужда от нас. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор в района на Суха Река – София. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани автоключарски и ключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нашите услуги когато се налага, а не когато някой има време да Ви обърне внимание. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансьор с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, бариери, портални врати.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 година до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключарска помощ или автоключар.