Входни и интериорни врати на ниски цени – Дорман Пловдив

1
539
Добави коментар

Всички предлагани модели врати се поддържат на склад, като няма да ви се налага да чакате за доставка. При желание от ваша страна, можем да съдействаме за извършването на професионален монтаж. Предлагаме възможността да закупите мечтаната врата и на изплащане.

В мострената ни зала за Врати в град Пловдив, ще откриете надеждни блиндирани врати, подходящи за къщи и апартаменти. Предлагаме модели с отлични изолационни качества, допълнителна UV защита, с вградена аларма, изцяло метални входни врати – подходящи за мазе.

Стилните ни интериорни врати няма как да останат незабелязани. Красивите модели с фрезовка, стъкло и гладки предлагаме в актуални цветове, за модерна и стилна визия. Алуминиевите врати за баня са подходящи за всеки тип мокро помещение. Най-новите ни модели са от стъкло и ви предоставят възможността да развихрите въображението си. Предлагаме и всички необходими аксесоари – дръжки, брави, секретни патрони и бронировки за тях.

Най-здравите и красиви врати ще намерите във Врати Дорман Пловдив. Ние сме тук за да ви предложим най-доброто на най-ниска цена.