Кобрата урежда двубой с Дионтей Уайлдър | Temaonline.bg

1
321
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Звездата на българския спорт Кубрат Пулев може изненадващо да се превърне в следващия съперник на Дионтей Уайлдър, пише Sportlive.bg. Американецът се очаква да направи една защита на световната си титла на WBC, преди да боксира с Антъни Джошуа в края на годината.

Според boxingnews24.com има голяма вероятност Бронзовия бомбардировач, който е с актив от 40 поредни победи, да мери сили именно с Кобрата.

А още пo-изненадващото в случая е, че това може да стане в подгряващ бой на Джошуа с Джарел Милър в Ню Йорк. За целта обаче Ей Джей трябва да бие Джоузеф Паркър и да обедини поясите си на WBA, IBF и IBO с този на WBO на 31 март в Кардиф.

„Хърн трябва да изчака още малко с Джошуа – Уайлдър, защото и двамата трябва да бъдат представени на боксовите фенове в рамките на една галавечер, в която да се изправят срещу други съперници. Джошуа трябва да излезе срещу нюйоркчанина Джарел Милър – Голямото бебе, а Уайлдър трябва да се пробва срещу Чарлс Мартин или Кубрат Пулев.

В Топ 15 на WBC има доста мека конкуренция, но ако Уайлдър „бръкне“ в дъното на класацията за доброволна защита, там са Дерек Чисора, Карлос Такам и Оскар Ривас, които са сериозни съперници“, пише boxingnews24.com.