Инсулинова резистентност, Диабет 2, Част 1 – инж.химик Анатоли Стоянов от Технохим БА

2
478
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

ИНСУЛИНОВА РЕЗИСТЕНТНОСТ, ДИАБЕТ 2 Част 1

ЗРХТ – защитно-регенеративна хранителна терапия – ИР вариант

инж. химик Анатоли Стоянов

Настоящата статия е първата информация, която подаваме, относно работата ни, както и експерименталното приложение при инсулинова резистентност (диабет – 2)

Главна причина да започнем модифицирането на ЗРХТ и към проблемите с инсулинова резистентност – ИР, е провежданото лечение – 2017 г, на М.Т. – Улцерозен колит, съпътстван и от прояви на ИР. С негово изрично съгласие ,бе започнато и поетапното приложение на разработените от нас препарати (хранителни добавки) паралелно с водената ЗРХТ. В рамките на четири месеца – до декември 2017 г, разработването на цялостния вид на терапията бе завършен,като при М.Т бе приложен базовият за целта препарат – Трансглюкан 100. Проведена бе голяма серия от изследвания, потвърдили безвредноста на препарата, както и правилната посока към намаляване на ИР. Предвидено бе и активно стимулиране на клетките – към разпознаване на инсулина. За целта,се доразработиха и спомагателните препарати В-тиамин, Конитин 100, Термо 100. Ще си позволим да споменем, че Трансглюкан 100 бе изследван и в посока на преодоляване на алергичните и инфламаторни състояния при болест на Крон и Улцерозен колит.

Резултатите при дадените по горе заболявания надминаха очакванията, но те не са предмет на тази статия.

В пълен, постепенно нарастващ вид, цялостната терапия при доказана диагностицирана инсулинова резистентност, бе приложена, считано месец февруари 2018 г – лицето е З.М. Контролите се провеждат на всеки 30-35 дена.

Базово състояние на З.М – преди ЗРХТ – вариант ИР

Първа контрола след 30 дена ЗРХТ-ИР

Резултатите са изключително добри – за пръв път от диагностицирането на ИР резултатите на З.М. са в нормални граници. ЗРХТ – ИР продължава в пълната си свръхактивна фаза.

Следваща контрола – началото на април.

14.03.2018, инж.химик Анатоли Стоянов

Очаквайте още публикации, свързани с терапия на Болестите – Крон и Улцерозен колит, както и лечение на Хеликобактер Пилори, Полипи в дебелото черво, Муковисцидоза и други.